Колеги днес деня ми почна невероятно и за капак си намерих рпедното стъкло спукано ....Моля насочете ме за сервиз и магазин
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спукано предно стъкло
Collapse
X
-
Отиваш в Кобра и искаш китайско стъкло.Имат и Испански. В последно време предлагат и Турски.По цени от най-евтино към скъпо са: Китайските, Турските, Испанските. Има и без сенници - 105 лева със монтажа (китайски).Ще ти струва 110 лева със сенник и с труда и можеш да си избереш зелен или син сенник Дават доживотна гаранция за лепенето.Виж в нета къде имат офиси и прецени кой ти е най-близо== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
-
Слав написа:Отиваш в Кобра и искаш китайско стъкло със сенник.Ще ти струва 110 лева с труда и можеш да си исбереш зелен или син сенник Дават доживотна гаранция за лепенето.Виж в нета къде имат офиси и прецени кой ти е най-близоПолзвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
По принцип лепят стъкла.Цената е 2 лева на сантиметър. Проблемът с лепенето е в това, че не знам къде го правят качествено.П.П. На старо ще ти искат повече пари, отколкото за ново и остава проблемът с транспортирането и след това монтажа му== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Току-що се прибирам от "Кобра" след смяна на предно стъкло. Най-евтиния вариант при тях е 86лв за китайско стъкло без сенник (цената е без монтаж и без такса за преместване на стикерите (2лв/бр)).На мен за европейско стъкло без сенник, монтаж, преместване на 3 стикера и 10% отстъпка (Армеец имат такава при КАСКО) - 136,44лв. Отидох в 09:00, платих на касата, изчаках си реда, монтираха го до 10:00 и в 11:10 си тръгнах (час и 10мин чаках да стегне силикона).За Брава имат само зелени стъклаAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:Току-що се прибирам от "Кобра" след смяна на предно стъкло. Най-евтиния вариант при тях е 86лв за китайско стъкло без сенник (цената е без монтаж и без такса за преместване на стикерите (2лв/бр)).На мен за европейско стъкло без сенник, монтаж, преместване на 3 стикера и 10% отстъпка (Армеец имат такава при КАСКО) - 136,44лв. Отидох в 09:00, платих на касата, изчаках си реда, монтираха го до 10:00 и в 11:10 си тръгнах (час и 10мин чаках да стегне силикона).За Брава имат само зелени стъклаПолзвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
batabit написа:Stefanaki написа:Току-що се прибирам от "Кобра" след смяна на предно стъкло. Най-евтиния вариант при тях е 86лв за китайско стъкло без сенник (цената е без монтаж и без такса за преместване на стикерите (2лв/бр)).На мен за европейско стъкло без сенник, монтаж, преместване на 3 стикера и 10% отстъпка (Армеец имат такава при КАСКО) - 136,44лв. Отидох в 09:00, платих на касата, изчаках си реда, монтираха го до 10:00 и в 11:10 си тръгнах (час и 10мин чаках да стегне силикона).За Брава имат само зелени стъклаAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Ново стъкло - оставяш си колата - слагат, взимаш. Ако нещо стане при монтажа - проблема е техен. Плащаш както каза Стефанаки - най-евтиния вариант - под 100 лв.Старо стъкло - под 50 лв няма да намериш - носиш го, сам си го монтираш, допълнително даваш пари за силикон.. Ако го счупиш по време на монтажа - оставаш 50-60 лв назад и пак без стъкло. Със сигурност старото стъкло ще има микропукнатини от камъчета, които могат да бъдат много досадни при ярко слънце.Ти си преценяш, всеки си знае джоба, но не ти препоръчвам втора употреба. По-добре намери 50 лв назаем, и си сложи дори китайско, но ново.Моето стъкло беше спукано като взимах колата (спукали са го в автокъщата при миене, при първия оглед беше здраво). Приспаднаха ми стъклото, отделно от пазарлъка, и още на другия ден си сложих чисто ново, турско, със зелен сенник. От тогава насам, вече 2 години, нямам проблем с него (а и какъв проблем да имам със стъкло - или е здраво, или счупено).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар