Днес.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кривили ли сте джанта/Пукали гума скоро?
Collapse
X
-
Явор Митев
-
Е айде сега - ако се чудите за какво сега да си приказваме... Къде едното противоречи на другото? Дупките не трябва да са там, но ги има. Това е положението. Айде стига с тая тема - имате си мнение, моето е коренно различно от вашето. Тъй като сте повече хора, които смятат че не са виновни - значи сте прави. Съжалявам че така съм се объркал, дано не съм подвел някой с глупави разсъждения. Със здраве, и по-внимателно, че понякога на пътя има изненадващи неща
Коментар
-
Хайде един материал от мене,да види око дупки и да те доубедя Оги в правотата на множеството-мир! :D http://www.vbox7.com/play:bfcf1f2bhttp://www.facebook.com/video/video....9617&ref=shareЕй това е положението в Търново,надявам се да ме разберете,защо съм толкова краен в мненията си,здраво място не остана по тая кола вече моята...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
в рамките на един месец 2 пъти си мачкам джанта. В Търново - слегнала шахта около фабриката на Болярка... ремонт 22лв... и в началото на Гурково няква новоизлюпена дупка с размерите на Гранд Каньон. Джантата ми стана на осмица в сервиза казаха 4е е много вероятно да се счупи при изправянето - оттам заварки, пилене, баланс, голяма сложнотия. За щастие джантата издържа и я изправиха на машина. услуга за 30 лв... и ей го е, почти цената на винетката... чиято стойност е именно за ремонт на тия кратери....Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
Миналата седмица гласувах с Не съм кривил"Но снощи уви в първия ден с алуминиевите джанти и летните гуми и всичко свърши.Да им е......... п......... л..........на тия дето правят пътищата. Може ли да оставиш цялото платно изрязано и то с някъв нечовешки ръб. И въпреки, че карах с разрешената скорост и имам доста добри фарове нямаше как да я избегна. Равносметката - една крива джанта и една избомбена гума. И само като се замисля, че една гума с тоя размер струва към 200 кинта ми идва да нахлуя в парламет и община и в квото има там и да ги изрина всичките.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
В петък затънах в сняг, код който имаше дупка пълна с кал, ама кал да си е**. Не помдръдвах, тегли ме с въже приятел. След това затънах в друга дупка същия ден. КРасота..... За капак в събота сутрин тръгвам за Люлин, оп гумата мека до долу. Смъквам аз, гледам джантата крива, ама крива, направо плоска от едната страна. Как да е оправиха я, добре, че беше на паркинга. Ужасни са пътищата, ужасни ! След тия снегове да смениш гуми е цвете, мен ми се струва, че и предница скоро ще се прави основно...Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
Днес предна дясна отиде директно в една груба дупка във Враца.Гумата беше на 3 месеца, обаче страничния борд се проби като нищо.Джантата е малко лошо засечена, но се живее - на баланса и сложиха около половин кило противотежести Добре поне, че точно сменях зимните гуми с летни...Отдолу май няма поражения, но трябва да проверя пак.Fiat Punto HGT '01
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар