Сега вечерта се опитвах да се прибера и по пътя между София и Самоков уцелих първо една яка дупка а след това още една,от която резултата е изгубен тас и изкривена от двете страни джанта. За целия път около 70км видях 5 коли,които бяха спукали гума и в тъмницата хората сменяха с резервните, та се почудих колко от нас са пострадали от тия пътища.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кривили ли сте джанта/Пукали гума скоро?
Collapse
X
-
Снощи в мъглата с мой приятел с Ауди А3 със 17-ки /на хубав, прав път /така нацели с голяма скорост една зейнала дупка, все едно се ударихме в преграда. Резултат: спукана предна гума, джанта на осморка. Задната не се спука, но като ги свали ще види джантата как е. Добре, че не кривна рязко да я избегне и да я улучи, че както ни изхвърли...
Коментар
-
То досега и на мене не ми се беше случвало да кривя джанта, ама вече става все по-неизбежно. Ситуацията при мене беше,че дупката се появи на ляв завой точно след леко изкачване и нито време да спреш нито да завиваш че може да се метнеш още по-лошо. Най-много се радвам,че гумата нищо и няма а джантата преди малко я изправях с чуковете в мазетоФиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Re: Кривили ли сте джанта/Пукали гума скоро?
pi4_s_bravo написа:Сега вечерта се опитвах да се прибера и по пътя между София и Самоков уцелих първо една яка дупка а след това още една,от която резултата е изгубен тас и изкривена от двете страни джанта. За целия път около 70км видях 5 коли,които бяха спукали гума и в тъмницата хората сменяха с резервните, та се почудих колко от нас са пострадали от тия пътища.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:То досега и на мене не ми се беше случвало да кривя джанта, ама вече става все по-неизбежно. Ситуацията при мене беше,че дупката се появи на ляв завой точно след леко изкачване и нито време да спреш нито да завиваш че може да се метнеш още по-лошо. Най-много се радвам,че гумата нищо и няма а джантата преди малко я изправях с чуковете в мазетоФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Re: Кривили ли сте джанта/Пукали гума скоро?
Ichkin написа:pi4_s_bravo написа:Сега вечерта се опитвах да се прибера и по пътя между София и Самоков уцелих първо една яка дупка а след това още една,от която резултата е изгубен тас и изкривена от двете страни джанта. За целия път около 70км видях 5 коли,които бяха спукали гума и в тъмницата хората сменяха с резервните, та се почудих колко от нас са пострадали от тия пътища.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
liverpool235 написа:pi4_s_bravo написа:То досега и на мене не ми се беше случвало да кривя джанта, ама вече става все по-неизбежно. Ситуацията при мене беше,че дупката се появи на ляв завой точно след леко изкачване и нито време да спреш нито да завиваш че може да се метнеш още по-лошо. Най-много се радвам,че гумата нищо и няма а джантата преди малко я изправях с чуковете в мазетоFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
liverpool235 написа:pi4_s_bravo написа:То досега и на мене не ми се беше случвало да кривя джанта, ама вече става все по-неизбежно. Ситуацията при мене беше,че дупката се появи на ляв завой точно след леко изкачване и нито време да спреш нито да завиваш че може да се метнеш още по-лошо. Най-много се радвам,че гумата нищо и няма а джантата преди малко я изправях с чуковете в мазетоФиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Не го приемайте като заяждане, но един лек въпрос имам: Ако на мястото на дупката в която спукахте джанта или сте изкривили гума, стоеше ДЕТЕ ?! За изкривена джанта и за спукана гума вследствие на влизане в дупка вината е 100 % на шофьора. По-нагоре имаше пост в който пише: "Снощи В МЪГЛАТА..... С ВИСОКА СКОРОСТ...." Е, ако снощи в мъглата на пътя стоеше дете ? Не мога да гласувам, защото няма възможен отговор "Никога". Никога не съм пукал гума, никога не съм изкривявал джанта вследствие на минаване през дупки. Погрижил съм се да имам перфектно осветление пред колата, виждам дупките от достатъчно далече и винаги съм успявал да спра навреме.
Коментар
-
Не го приемай като заяждане, но децата имат 2 важни характеристики, които ги отличават от дупките:1. Обикновено височината им е положителна величина, на дупките - отрицателна.2. Рядко се срещат на междуградски път, на около 50-60 см навътре в платното.Иначе в поста ти има логика, но преекспонираш ненужно.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар