Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Внимавайте!!! - нагли, долни, обедни обирджии на апартаменти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На мен полицаите ми казаха ако пак се случи да го гърмя и да го ровя в гората че може да нямам късмет и да го лежа в затвора
    FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
    ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
    миг невнимание и вече си татко

Коментар

И в крайна сметка, как е отворил вратата? Като гледам снимките ми се струва, че е развил планката с топката и просто е завъртял оста на дръжката, или така ми се струва?
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

loki написа:
        На мен полицаите ми казаха ако пак се случи да го гърмя и да го ровя в гората че може да нямам късмет и да го лежа в затвора
        Поне са ти казали нещата 1:1.

Коментар

Vladim написа:
          И в крайна сметка, как е отворил вратата? Като гледам снимките ми се струва, че е развил планката с топката и просто е завъртял оста на дръжката, или така ми се струва?
          Планката с топката се държеше с по една рапидка, дълга около 2,5см горе и долу. Сега като се замисля това е супер слабо закрепване. Беше махнато само долното винтче и планката беше изкривена нагоре под прав ъгъл. Така цялата ключалка му се е открила и е човъркал по нея. Иначе сега двете планки вътрешната и външната са хванати заедно, през цялата врата с 2 болта, главата на които е отвън и съм разпробил да не може да се отвърти отвън, а само от гайките вътре. Така е доста по-добре, а не като преди по едно винтче.
          Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

tzetzo_slavista написа:
            Планката с топката се държеше с по една рапидка, дълга около 2,5см горе и долу. Сега като се замисля това е супер слабо закрепване. Беше махнато само долното винтче и планката беше изкривена нагоре под прав ъгъл. Така цялата ключалка му се е открила и е човъркал по нея. Иначе сега двете планки вътрешната и външната са хванати заедно, през цялата врата с 2 болта, главата на които е отвън и съм разпробил да не може да се отвърти отвън, а само от гайките вътре. Така е доста по-добре, а не като преди по едно винтче.
            Добре де... все пак, как е отворил? Ако си бил бутнал вратата само без да заключиш с патрона отдолу ясно, как е отворил. А ако е заключено с патрона дори да махне планката това няма да му помогне особено... А иначе жалко, че не си го целнал в главата! Но и това ще го боли достатъчно.

Коментар

Зависи от живата охрана,моята беше строила един РОМ в ъгъла.Охраната е кокер
              ланчия либра 2.4 jtd 150к 2005 г--учебна

Коментар

Ако са решили да влезнат нищо не може да ги спре. "Живата охрана" е да пази от случайни.Имам 50кг ротвайлер и честно казано ще издивея, ако нещо му напарвят заради един телевизор/компютър/DVD или каквото е там.
                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Беше просто затворена вратата. Майка като е излезнала на работа не е превъртяла ключа, а само е затворила вратата. Реално даже се учудвам,че се забави с влизането.
                  Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

tzetzo_slavista написа:
                    Беше просто затворена вратата. Майка като е излезнала на работа не е превъртяла ключа, а само е затворила вратата. Реално даже се учудвам,че се забави с влизането.
                    Разбирам... значи е завъртял оста на дръжката само.

Коментар

Мисля че сериозните обирджийски групи няма да ти звънят сума време да разберат дали си у вас. Те те следят, чакат да излезеш, и действат когато са сигурни, а не разчитат на случайности. Тоя е бил някакъв случаен дришльо, умрял от глад, и замалко да умре от бой. Как пък не го уцели по слепоочието, и от там - и сръбска музика !!

Коментар

Не я е отворил със завъртане на дръжката, понеже горното винтче не беше развито - сигурно не е предполагал, че няма да е заключено и е мъчил ключалката.
                        Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

тука в Пловдив апашите имат друг принцип на крадене ( може би не само в Пловдвив ) . И аз живея в блок и съм на петия етаж , и преди 2 месеца един приятел се оплака че са му влезнали в апартамента посред обед и са го ограбили . попитах го как , що , тва онова и накрая се разбра че крадците си маркират всеки етаж с 3 кръгчета и чертички ( за 3-те апартамента на етажа ) . тази маркировка е точно на завоя на стълбите между етажите . и полицаите незнаели какво значат тия кръгчета и чертички . проверих после във всичките 4 входа на блода - абсолютно навсякъде имаше маркировка . проверих и в някои съседни блокове - същото !!! значи това ме довежда до мисълта че групата не е малка - за да следи толкова много блокове . впоследствие се разбра че не само в моета махала има маркировка - а в целия квартал ( за останалата част от града незнам ) . така че исках да ви кажа ако имате вие някакви такива значи между етажите - трийте ги , стържете ги - абе заличете ги по някакъв начин . тва евентулано може да предотврати до някаква степен кражбата
                          Fiat Brava SX 1.6 16V 103 BHP

Коментар

Гледайте за чаени бисквити под бърсалката пред вратата си, ако имате такава.Бисквитата се слага и после се проверява.Ако е смачкана, значи жилището се обитава, ако не ... работи се спокойно.С бисквитата, с малко повече търпение могат да разберат кога се прибирате, приблизително към колко часа.За две седмици, малко търпение и кутия бисквити могат да ви направят точен график.
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

Working...
                            X