Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тест драйв: Fiat Grande Punto Lucky
Collapse
X
-
She was only a whisky maker but he loved her still.
-
Sev написа:собствен лизинг...че те са в един холдинг с ЕвролийзPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Естествено, че можеш да я върнеш..... ОБАЧЕ пак ше ти е вътре Прави се следната сметка:Оценяват колата на определена пазарна сума към момента, от нея изваждат сумата която дължиш и разликата ти е цената на която ти я изкупуват Пример:Колата струва 40’000лв. чисто нова.До момента има 10% овехтяване за една година и струва 36’000лв.Ти дължиш на лизинговата къща 30’000лв.Цената на която ти изкупуват колата е разликата между пазарната стойност 36’000лв. и дължимото от теб 30’000лв., т.е. 6000лв. Ти си преценяваш, дали ти е изгодно!
Коментар
-
Това е ясно, говорим за изплатена кола. Въпросът ми е предлагат ли изобщо такава услуга. Нямам илюзията че ще спечеля нещо, просто не ми се занимава с продажба.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
venioid написа:Това е ясно, говорим за изплатена кола. Въпросът ми е предлагат ли изобщо такава услуга. Нямам илюзията че ще спечеля нещо, просто не ми се занимава с продажба.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар