Освен това, че жените нямат добре развита пространствена ориентация, имат и дразнещото поведение на "дама" и на пътя. Всеки трявба да се съобразява с нея, да й прави път, да е снизходителен и ако е възможно и да е мил... е много се извинявам, ама на пътя не познахте мили дами. Там правилата са едни и се спазват от всички.И като имаш предимство си го ползваш, а като нямаш чакаш.Съгласен съм с всички колеги, писали по-горе и най-вече с колегата @paralesa :D Имам същите наблюдения :P Пиша това и си мисля, че от няколко дни насам се чудя как по-тактично да покажа на пътя (когато ми се наложи) без екстремни ситуации, че трябва всикчи да се съобразяват с всички, а не едните да се съобразяват, а другите да са вечно "невинни" по подразбиране...аман значи
В интерес на истината това, което винаги ме е дразнело е наглостта зад волана, независимо от какъв пол е водача, а според моята лична и безпристрастна статистика, макар и жените да са по-малобройни като водачи процента на наглите при тях е най-висок

Коментар