Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Внимание жена зад волана !!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Внимание жена зад волана !!!!!

С риск даси навлека гнева на някой , колежки от форума изкам да попитам дали и вие виждате същото по улиците и най - вече как го приемате. т.е . може би се опитвате да не обръщате внимание на това. Вчера ми се случи можеби най- смешната ситуация и затова реших да я споделя с вас. На кръстовището на Черковна и Оборище три дами една след друга си преминаха на червен сфетофар, без да се претесняват за последствията , като последната беше супер нахална и само махаше с ръка да и направят място, :D :D И за капак на всичко ,чух и за тези дами където, тази сутрин набили ватманката на К. Величков , та затова реших да пусна темата , не че нещо щесе промени а и не само дамите са опасни шофьорки. :D :D :D А дали вече нее време да спрем да бързаме когато сме зад волана,все пак всички отиваме на едно място , но защо е необходимо да ускоряваме процеса а и да влачим и други хора след себеси.Дано , да бъдем малко по- добри. :D :D :D :D :D :D :D
    FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
    FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
    FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
    HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Скоро ми обесняваха че една от причините Жените да са по- лоши шофьори е по ограниченото им периферно зрение ... Но всички знаем че има добри и лоши шофьори както при жените така и при мъжете Признавам си забелязвам че колкото по - Дълъг шофьорски стаж имам толкова по невнимателен ставам може би всичко опира до увереност неее знам
    Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
    Jim Morrison

Коментар

хахахаха Примери бол... мога книга да напиша а карам само от 2 години Хайде пример от преди няколко часа преди да се прибера.... ама може ли такава простотия.... точно си паля колата и си тръгвам университета и една колежка с едно рено май беше няма значение така паркира , че звездички ми се завиха .... 2 места тя по диегонал и заряза колата и отиде на лекция . Но ми е писнало вече да се занимавам най - много после да ми надере колата ако и направя забележка и да се разправям с застрахователи . Виждал съм и доста по потресаващи неща .... ама ако темата се разрастне ще се активизирам повече

Коментар

някоЙ мъж, някоЙ колега, някоИ колежки, някоИ колеги. Добре де, тези неща, спрежения и така нататък се учат нейде до около 8ми клас. Компютърната грамотност беше след 9ти...
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Жените като цяло предизвикват по-малко и по-леки катастрофи. Тежките катастрофи с жертви и ранени, челните сблъсъци, разполовените коли, са в повечето случаи патент на мъжкото съсловие зад волана.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Чудя се коя тема е Номер 1.Дали темата жени - мъже или "Помощ, стъклата са ми потни"Нека наддаването започне сега !

Коментар

coolboby написа:
              Чудя се коя тема е Номер 1.Дали темата жени - мъже или "Помощ, стъклата са ми потни"Нека наддаването започне сега !
              Жени - Мъже разбира се. Всички се научиха, че като им са потни стъклата и в проливен дъжд да са - отварят шофьорския прозорец и потенето си отива...Жените са едни от най-неадекватните шофьори и според мен - не е възможно мъж да спре и да даде предимство на пешеходна пътека, а жената да мине все едно те няма, а най-често ми се случва жени да минават през локвите все едно няма пешеходци, които биват съответно окъпани... Днес докато чаках жената да вземе малкия от градината се нагледах на доказателството за това, че жените НЕ СТАВАТ за шофьори, ситуация:Пред детската градина има дупка широка един метър, дълбока 10 санта - всички мъже всячески я избягваха - намаляха, заобикаляха или влизаха по-внимателно в нея, ако не могат друго. Всички жени - влизаха с постоянна скорост в дупката - централно, без нито да намалят, нито дори да направят опит да заобиколят...
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

coolboby написа:
                Точно това потене ме претиснява :D :D :D А незнам това самочувствие дали е основателно.
                FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
                FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
                FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
                HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Коментар

Снощи едно младо маце в нова количка в локалното на Мария Луза ме видя добре, че съм с предимство, но даде газ. Реших да я уплаша и не спрях, а натиснах клаксона. Мацката взе да вика нещо, но не ми даде предимство. Ако не бях спрял новата й количка щеше да пострада, но и моята също. Явно мацето е свикнало всички в живота да се въртят около нея. Имам чувството, че от нейната категория има и други. Като видя колежка зад волана инстинктивно съм по-внимателен, но нямам нищо против тях. Просто на пътя искам да се спазва правилника за движение по пътищата, а не нормите за кавалерско поведение за общуване с дами. Някои дами карат добре, а други като жена ми.

Коментар

Няма нищо по-хубаво от хубава мацка в хубава кола и тая кола да я караш ТИ
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Оня ден, на връщане от Пловдив, току преди Ямбол, има един ляв завой, преди това разклон за едно село. Изпреварването е забранено още от раклона, та чак след завоя.Точно на завоя има пътен кантон, и там имаше полицаи - светнаха ми няколко коли от по-рано, а и аз ги знам, че често вардят там.Наближавам аз, когато от разклона за селото ми изкочи една Астра, и съвсем-съвсем бавно, с 30 км/ч (по моя скоростомер) се отправи към града. Пред мен.Ако я изпреваря, полицаите ще ме спрат за изпреварване на забранено. Святкам с фарове, свиря с клаксон, дано малко да засили. Отговор никакъв. Продължаваме и двамата с 30 км/ч. Минаваме завоя, катаджиите, след което аз, вече доволно изнервен давам левия мигач, ръгам на ВТОРА и се изстрелвам покрай Астрата. Свиря с клаксон и пращам поздрави на майката на водача и какво да видя - вътре едно моме, 20-тина годишно, с едната ръка ръчка някакъв телефон, а с другата ми прави еднозначен знак с изпънат среден пръст... Ако не беше жена ми вътре, щях да я спра и да й го навра на едно място същия тоз пръст...Жена, ко да я правиш...Иначе си има научно обяснение за жените и шофьорлъка, и то е, че при тях пространственото мислене не е никак развито. Няма нужда да се обиждат колежките - това си го пише във всеки учебник по биология. За сметка на това при тях е много по-развит центъра на чувствата и емоциите. Биология... няма как.Не ви ли е правило впечатление, че малкото жени-добри шофьорки, които познавате са все разни мъжкарани?

Коментар

Immortal написа:
                        Не ви ли е правило впечатление, че малкото жени-добри шофьорки, които познавате са все разни мъжкарани?
                        Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                        Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

жена шофьор-ТАКОВА ЖИВОТНО НеМА!!! И не искам вече да слуашм,как имало кадърни и некадърни и жени и мъже зад волана...НЕ Е ТАКА!!! Кво ми ги сочат тия статистики,че жените правели по-малко катастрофи и по-леки? Да самоуверените мъже са повече отколкото трябва,малоумниците също! Но повечето са не лоши шофьори,а нагли и самонадеяни...при повечето жени е обратното...А нагла жена зад волана си е убийствена комбинация Кво като правят по-малко и леки катастрофи? Че те в процентно отношение са 1 към 3 спрямо мъжете,нормално е да правят и по-малко катастрофи. Ама бива ли такива тъпизми...паркиране напреки-случвало ми се еда говори по телефона и да се влачи,а като я освириш да ти се пери-случвало ми се еи какво още ми се е случвало- кара в насрещното и гледа тъпо "що ли всички карат срещу мен и ми свирят?" кара в БУС лентата,автобуса я запушва и тя излиза да му се кара дава назад и удря "нещо" било то кола,стълб и т.н. паркира встрани,най-вдясно на малка уличка...около нея няма грам кола,но как успя да нацели стълба на енергото не разбрах и не само не спря,като и задра предния калник ами и даде газ и одра цялата дясна страна на колата. После слиза и пита "Много ли е тоя път?" е да плача или да се смея...смешно ми беше,но се замислих,ами ако на мястото на стълба бе моята кола? минава на червено и дори не разбира какво прави сече ми пътя и пак гледа ала "ни лук яла,ни го мирисала" взесто назад тръгва напред и обратно и култовото което ВСЯКА ЖЕНА ГО ПРАВИ и не мога да разбера защо по дяволите,като се разминавам с жена,оная се изправя на нокти и започва да си гледа само капака Дори на колегата жена му му викала,че иска да и купят джип,щото му се виждал капака и се виждало колко е напред... Прав е Immortal ЖЕНАТА НЯМА ПРОСТРАНСТВЕНО МИСЛЕНЕ-ФАКТ!
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

Immortal написа:
                            Оня ден, на връщане от Пловдив, току преди Ямбол, има един ляв завой, преди това разклон за едно село. Изпреварването е забранено още от раклона, та чак след завоя.Точно на завоя има пътен кантон, и там имаше полицаи - светнаха ми няколко коли от по-рано, а и аз ги знам, че често вардят там.
                            Септември ме хванаха там с 30 км/ч отгоре 5о лв фишче
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

i4kin написа:
                              Immortal написа:
                              Не ви ли е правило впечатление, че малкото жени-добри шофьорки, които познавате са все разни мъжкарани?
                              Добър ден, Дидо! Ти откри топлата вода! Това е доказано преди нам колко си години...просто тези жени имат повече тестостерон в тялото си, отколкото другите жени.Който не вярва, да прочете "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния".
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Working...
                              X