diyan123 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В Събота откриват сезона на Божурище
Collapse
X
-
Re: Божурище
geo_g написа:Кажете какъв е регламента, как и кога се ходи. Става въпрос за зяпачи. От години де каня да ходя и все не остава време, но вече съм обещал на сина ми да го водя да гледаме яки коли.Благодаря Ви предаврително.
Коментар
-
jorko написа:geo_g написа:Кажете какъв е регламента, как и кога се ходи. Става въпрос за зяпачи. От години де каня да ходя и все не остава време, но вече съм обещал на сина ми да го водя да гледаме яки коли.Благодаря Ви предаврително.
Коментар
-
sev написа:jorko написа:geo_g написа:Кажете какъв е регламента, как и кога се ходи. Става въпрос за зяпачи. От години де каня да ходя и все не остава време, но вече съм обещал на сина ми да го водя да гледаме яки коли.Благодаря Ви предаврително.
Коментар
-
polly_s написа:обещаната специална настилка... не я доставиха! ... а на тоя бетон... как ли се тръгва?!? ... за 29ти... ще се подготвят... доста изненади.., доколкото чувам и чета тук-там... ... и бързо типо ще има.., по непотвърдена информация!?!
Коментар
-
sev написа:polly_s написа:обещаната специална настилка... не я доставиха! ... а на тоя бетон... как ли се тръгва?!? ... за 29ти... ще се подготвят... доста изненади.., доколкото чувам и чета тук-там... ... и бързо типо ще има.., по непотвърдена информация!?!
Коментар
-
polly_s написа:sev написа:polly_s написа:обещаната специална настилка... не я доставиха! ... а на тоя бетон... как ли се тръгва?!? ... за 29ти... ще се подготвят... доста изненади.., доколкото чувам и чета тук-там... ... и бързо типо ще има.., по непотвърдена информация!?!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар