Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В Събота откриват сезона на Божурище

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sev написа:
    дано не само товазащото след 100-ия метър вече колите са с много висока скорост и ако стане нещо...а и само на първия ред се вижда какво става на пистата
    е, кво? ... пейчици.., тип амфитеатър ли да стане?! То и тва с мрежа до финала.., пак им иде излишничко на организаторите... ... и вероятно няма да се случи! а! ... и нещастен случай е имало доколкото ми е известно.., обаче.. българина не го е страх от нищо... и все си вика: "на мене нема да ми се случи!" .., а ако се случи.., представяш ли си.., "пилота" го отнася най-люто! Аз като зе замисля, , ако съм участник в катастрофа... ми се ще да съм жертвата пешеходец, а не да се чувствам като убиец.., и всички да ме сочат с пръст... в по-добрия случай! .., в по-лошия да ме линчуват.., и то щото някой е решил, че не му се живее... или не му е пукало... опс! тва беше малко офф.., ма си е важен елемент!
    FIAT PUNTO 6 SPEED
    FIAT MAREA 1.9 TD

Защо идиотите са толкова много, а куршумите толкова малко?!

Коментар

прав сино ако ще става като хората, сериозно трябва да се замислят организаторитеданъчните първи ще ги погнат, ни билетчета има нито нищо
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
        прав сино ако ще става като хората, сериозно трябва да се замислят организаторитеданъчните първи ще ги погнат, ни билетчета има нито нищо
        Да повишат "мизата"... на входа... ... и да вложат ресурсите от това... в некви по-безопасни условия за зрителите.., с това се постига "по-чиста" писта... и доста ще понамалеят проблемите... може би!?! ( ... "може би", защото не е сигурно, че българина можеш да го накараш да се подчини на некви правила и норми ) ... ма предвид материалното благополучие на средностатистическия бг гражданин.., май ще писнат много от тях... и ще намалее количеството на публиката... ... всъщност... де да знам! ... говорим си тука с тебе.. некви неща ... плещим си... п.п. не съм "прав", права съм
        FIAT PUNTO 6 SPEED
        FIAT MAREA 1.9 TD

Коментар

сори за грешката :D и аз мисля, че за всичко трябват парии те могат да дойдат от входната такса
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
            сори за грешката :D и аз мисля, че за всичко трябват парии те могат да дойдат от входната такса
            Да бе.., квото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари! ... и всичко, което не се купува с пари се купува с много пари! ... само класа не можеш да си купиш с пари! ... макар че.., съм почти сигурна, че в скайлайна на проспийд, (дето спори за най-добрата кола на Божурище, а си остава втори засега) са вложени повече пари, отколкото в сиерата на Цунами, която е най-бързата на Божурище... така че.., ето че е необходимо и нещо повече освен пари!
            FIAT PUNTO 6 SPEED
            FIAT MAREA 1.9 TD

Коментар

Много ми е любопитно какво направи пернишкото Рено (това с двата двигателя) някой да знае?Хайде на 29 да отидем заедно на драговете и от там директно към Копринка :D или пак ще има само приказки.....?
              FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

TAIF написа:
                Много ми е любопитно какво направи пернишкото Рено (това с двата двигателя) някой да знае?Хайде на 29 да отидем заедно на драговете и от там директно към Копринка :D или пак ще има само приказки.....?
                12.59 даде реното... На драговете ще ходя задължително.., както и преди това...вероятно...
                FIAT PUNTO 6 SPEED
                FIAT MAREA 1.9 TD

Коментар

Re: Божурище

jorko написа:
                  geo_g написа:
                  Кажете какъв е регламента, как и кога се ходи. Става въпрос за зяпачи. От години де каня да ходя и все не остава време, но вече съм обещал на сина ми да го водя да гледаме яки коли.Благодаря Ви предаврително.
                  http://tuning.bg/forum/viewforum.php?f=52&sid=8fff0d783c6dea8e9b0651ab3a1 c2ba5 , това е мястото , където ще намериш най-точна информация за това . bat Gogo е шефа на пистата и можеш и него да го питаш
                  Изчетох доста, но така и не разбрах или поне си мисля, че не ще да са само цитираните две мероприятия на 29.04 и 13и14 05 2006. С две думи събота и неделя има ли нещо за гледане или ще трябва да чакам да 29.04.2006. Дано не съм досаден.Живи и здрави!
                  Lupo - The Monster
                  Е83 3D

Коментар

да бе.., има... всяка седмица
                    FIAT PUNTO 6 SPEED
                    FIAT MAREA 1.9 TD

Коментар

А некой за неделя гласили се да ходи...........................
                      Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                      Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                      Совалката средно на LPG
                      Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

ДА АЗ СЕ ГЛАСЯ ДА ХОДЯ И ИСКАМ ДА ОТИДЕМ НАЙ-НАКРАЯ ЗАЕДНОКолега според приетите правила в този форум писането с гравни букви се приема за викане! Моля съобразявайте се! Поздрави kiro_of_the_day

Коментар

аз ако не съм по чукарите... с френдовете... ще съм там... с още некви хора... 3-4ма души... ... ще знам в петък със сигурност...
                          FIAT PUNTO 6 SPEED
                          FIAT MAREA 1.9 TD

Коментар

Извинявам се, това за главните букви не го знаех, но наистина ми се иска да викам

Коментар

TAIF написа:
                              Извинявам се, това за главните букви не го знаех, но наистина ми се иска да викам
                              Що бе, колега?! ... лош ден???
                              FIAT PUNTO 6 SPEED
                              FIAT MAREA 1.9 TD

Коментар

polly_s написа:
                                TAIF написа:
                                Що бе, колега?! ... лош ден???
                                Не ок си беше деня, ама пак всеки говори че ще ходи и пак няма да идем заедно

Коментар

Working...
                                X