дано не само товазащото след 100-ия метър вече колите са с много висока скорост и ако стане нещо...а и само на първия ред се вижда какво става на пистата
е, кво? ... пейчици.., тип амфитеатър ли да стане?! То и тва с мрежа до финала.., пак им иде излишничко на организаторите... ... и вероятно няма да се случи! а! ... и нещастен случай е имало доколкото ми е известно.., обаче.. българина не го е страх от нищо... и все си вика: "на мене нема да ми се случи!" .., а ако се случи.., представяш ли си.., "пилота" го отнася най-люто! Аз като зе замисля, , ако съм участник в катастрофа... ми се ще да съм жертвата пешеходец, а не да се чувствам като убиец.., и всички да ме сочат с пръст... в по-добрия случай! .., в по-лошия да ме линчуват.., и то щото някой е решил, че не му се живее... или не му е пукало... опс! тва беше малко офф.., ма си е важен елемент!
прав сино ако ще става като хората, сериозно трябва да се замислят организаторитеданъчните първи ще ги погнат, ни билетчета има нито нищо
Да повишат "мизата"... на входа... ... и да вложат ресурсите от това... в некви по-безопасни условия за зрителите.., с това се постига "по-чиста" писта... и доста ще понамалеят проблемите... може би!?! ( ... "може би", защото не е сигурно, че българина можеш да го накараш да се подчини на некви правила и норми ) ... ма предвид материалното благополучие на средностатистическия бг гражданин.., май ще писнат много от тях... и ще намалее количеството на публиката... ... всъщност... де да знам! ... говорим си тука с тебе.. некви неща ... плещим си... п.п. не съм "прав", права съм
сори за грешката :D и аз мисля, че за всичко трябват парии те могат да дойдат от входната такса
Да бе.., квото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари! ... и всичко, което не се купува с пари се купува с много пари! ... само класа не можеш да си купиш с пари! ... макар че.., съм почти сигурна, че в скайлайна на проспийд, (дето спори за най-добрата кола на Божурище, а си остава втори засега) са вложени повече пари, отколкото в сиерата на Цунами, която е най-бързата на Божурище... така че.., ето че е необходимо и нещо повече освен пари!
Много ми е любопитно какво направи пернишкото Рено (това с двата двигателя) някой да знае?Хайде на 29 да отидем заедно на драговете и от там директно към Копринка :D или пак ще има само приказки.....?
Много ми е любопитно какво направи пернишкото Рено (това с двата двигателя) някой да знае?Хайде на 29 да отидем заедно на драговете и от там директно към Копринка :D или пак ще има само приказки.....?
12.59 даде реното... На драговете ще ходя задължително.., както и преди това...вероятно...
Кажете какъв е регламента, как и кога се ходи. Става въпрос за зяпачи. От години де каня да ходя и все не остава време, но вече съм обещал на сина ми да го водя да гледаме яки коли.Благодаря Ви предаврително.
http://tuning.bg/forum/viewforum.php?f=52&sid=8fff0d783c6dea8e9b0651ab3a1 c2ba5 , това е мястото , където ще намериш най-точна информация за това . bat Gogo е шефа на пистата и можеш и него да го питаш
Изчетох доста, но така и не разбрах или поне си мисля, че не ще да са само цитираните две мероприятия на 29.04 и 13и14 05 2006. С две думи събота и неделя има ли нещо за гледане или ще трябва да чакам да 29.04.2006. Дано не съм досаден.Живи и здрави!
А некой за неделя гласили се да ходи...........................
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
ДА АЗ СЕ ГЛАСЯ ДА ХОДЯ И ИСКАМ ДА ОТИДЕМ НАЙ-НАКРАЯ ЗАЕДНОКолега според приетите правила в този форум писането с гравни букви се приема за викане! Моля съобразявайте се! Поздрави kiro_of_the_day
Коментар