Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проверка за глоби в КАТ..Как?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проверка за глоби в КАТ..Как?!

Здравейте може да ви стори малко тъп въпросът ми, но искам да попитам как мога да проверя дали имам наложени някакви глоби или актове /то ако са ме спирали ще знам/ впредвид ако някоя камерка ме е щракнала не да чакам да ми дойде честитка по пощата, а как мога да проверя дали имам нещо за плащане. Надявам се да съм се изразил правилно! Мерси и лек ден от мен!

Отиваш в КАТ на 32-ро гише и си подаваш искане за задължения или някаква подобна простотия беше - плащаш 4лв. за разпечатката и си четеш каквото са ти разпечатали

Коментар

А колко време отнема горе долу

Коментар

Ако отидеш рано сутринта е бързо.Ако закъснееш...бог знае. И тях (служителите) да ги питаш и те не знаят :D Като нищо може да си отвисиш 3-4 часа, ако преди теб има народ.
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Ако не ти е дошла честитката, и там нищо няма да излезе.Какво си се загрижил чак толкова...тя държавата ако има нещо да си взима, ще си го вземе, не се притеснявай. Не се натискай да плащаш предварително

Коментар

ми просто искам да си взема книжката вече. Ама като нямам честитка незнам имам ли акт нямам ли,книжата в кат ли ми е или е затрита някъде такива ми ти работи...

Коментар

Няма да е лошо да прочетем и предисторията Защо не е в теб книжката ти?

Коментар

вече стават почти 3 години от както ме спряха и искаха да ме проверят за аклохол, аз отказах, прибраха ми книжката и талона, написаха некъв акт но копие на мен не ми дадоха, само ми дадоха бележка да отида за кръвна проба. Аз не отидох /сега не ми се обяснява по какви причини./. И от тогава до ден днешен нито честитка, нито постановление нито нищо не е идвало в пощенската ми кутия! Та въпроса ми е че искам да проверя какво става с книжката ми. То вече почти 3 години са се минали аз си чакам чинно нещо да ми дойде, да ида да си платя ако трябва ама не.... То сигурно ако е имало наказание и то е изтекло, ама точно това искам да проверя! какво ми става с книжката. То и друго се чудя, то полицайте ми прибраха книжката и талона- хубаво, ама после си ме пуснаха сам с колата да ида да дам кръвна проба!? нито тръгнаха след мен нито нищо. Та се чудя да не са ми метнали книжката и талона някъде, че не им се е занимавало и аз сега само да седя и си чакам.

Коментар

Всъщност това, което пита в началото, и това, което питаш сега, са съвсем различни неща Ми просто иди в КАТ и питай кво става с книжката ти. Нямаш друг избор.

Коментар

ми и аз така съм решил, но ако може да ме насочите на кое гише да ида и т.н. а и в събота работи ли КАТ

Коментар

Xfen написа:
                      ми и аз така съм решил, но ако може да ме насочите на кое гише да ида и т.н. а и в събота работи ли КАТ
                      Според теб защо хората в тази тема си губят времето да ти отговарят? За да не ги четеш???
                      Kuku написа:
                      Отиваш в КАТ на 32-ро гише и си подаваш искане за задължения или някаква подобна простотия беше - плащаш 4лв. за разпечатката и си четеш каквото са ти разпечатали
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

а случайно да си видял,че и питам дали кат работи в събота?! аман от заяждачи

Коментар

Не, никой КАТ в събота не работи.Не работят гишетата, които биха могли да ти свършат работа.Иначе ... 24 часа, 7 дена в седмицата и 365 дни в годината има кой да те посрещне, ако отидеш.
                          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                          www.cyxap.com

Коментар

Много ми е интересно защо си отказал дрегера и защо не си дал кръвна проба. Нещо ме кара да си мисля, че книжката ти много отдавна е станала на тоалетна хартия и някой си е избърсал газа :D А ако наистина си бил с алкохол в кръвта още толкова да нямаш книжка.

Коментар

Working...
                            X