От няколко дена когато зареждам ми искат преглед на газовата. До тук добре. Но снощи когато отивах да си пълня бутилката за битова газ направо ми скъсаха нервите и навъртях доста километри... и при това без резултат! никъде не искаха да ми напълнят бутилка, като става дума за места, където имат разрешение и инсталация за пълнене на битова газ - мерат ги на кантари и т.н. От друга страна преди имаше на места пълно за празно - битови бутилки, оставяш твойта и взимаш готова пулна с една пластмаса на винтила - сега и това нямаше! Питам, нали мате право, имате инсталация - не можело, заповеди, а никъде няма табелки за забрана, само разлепени стикери да проверяват бутилките на колите за преглед, а за битовите нищо....Е да му се незнае, къде подяволите може да се пълни битова газ? Да се поръчва ли, какво да се прави? Половината ми домакинство е на газ и когато измислят някаква поредна глупост направо ми брукват в онова тумното място... Чета и никъде не намирам пък и никакво известие или новина...
![Evil or Very Mad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_evil.gif)
Коментар