Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катастрофа - първа :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivo_red написа:
    Dedra 2.0 написа:
    Колеги ако не е правил някой катастрофа значи не е усещал приятния прилив на адреналин Не че е хубаво да се блъскаме ама чувството е неповторимо.Ето това се случи с мен и още се усмихвам като се сетя как се чувствах по време на катастрофата!Дали съм збъркан Ако някой също се е замислял нека сподели?
    Има мноооого по приятни начини да си вдигнеш адреналина, ако ме разбирашНекакси не ме кефи мисълта да се шибна в някой да си вдига адреналина
    Правил съм само една катастрофа от която да ми стане готино но съм бил в кола забила се с 110 в стълб при 5 човека в нея, мога да потвърдя че малко са нещата при който да се погледнте с другите спътници да ви се иска да го направите пак..Доста Доближаващо се е да се качих на колелото да се качиш с лифта до Алеко и от там под лифта, 100% гаранция за незабравим момент, даже ако стигнеш до долу без падане си като дрогиран.. (Само да ви кажа че кефа при всяко такова преживяване е двоен ако не сте сами...)

Коментар

Пътно меле с петима 20-годишни - 3 загинали02 април 2006 / News.dir.bgТрима 20-годишни младежи загинаха при катастрофа на 21-я км на пътя Русе - Разград. Те се движели с лек автомобил Фиат Пунто, управляван от Т.П. от Разград. Колата напуснала пътното платно вдясно по посока на движението и се блъснала в крайпътно дърво. В резултат на силния удар на място са загинали водачът на автомобила и И.В., който пътувал отзад. По-късно в русенската болница починала и 20-годишната им спътничка К.Г. В лечебното заведение с тежки травми са приети още едно момче и едно момиче. 20-годишният Т.М. е с фрактури на таза и черепа, а 20-годишната М.С. е с фрактури на лява ръка и бедро. Причините за катастрофата се изясняват, но вероятно става въпрос за движение с несъобразена скорост, предаде БГНЕС.

Коментар

ех защо не го видях по-рано това

И на мен 1-та катастрофа ми беше сравнително скоро.Миналото лято юли месец на рождения ми ден, отивам да си купувам торта за вечерта, заедно с майка ми( това го казвам за да не си помислите че съм бил пиян) това става към 17 часа. Беше ми много кофти, пораженията бяха носач,ламарина и общо вззето такива, без жертви или нещо такова.Малкия дявол не се шашкаи важното е ти да си добре всичко се купува
        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

р.д.

Хм.Мен също ме блъснаха на рожденния ми ден, само че тортата я бях купил и след бачкане се прибирахме да празнуваме.
          Punto 55 SX

Коментар

Катастрофите не са страшни ако няма пострадали. Неприятното е, че 40 дни бях без кола, защото чаках въздушен филтър на Бравото.2 седмици го чакаха, а ми донесаха за модел 1.6, после го връщаха, после чаках пак 1 седмица.Накрая ми писна да чакам за подкалник. Взех я от сервиза така и от месец карам без него.

Коментар

Мойта първа катастрофа беше мноу глупава.., ама.. с якото емоционално наследство! - летене... и падане в канал... пълен с вода.., на ребро... - ... лето 98мо, месец март, 12ти петък срещу 13ти събота! Невероятен уплах.., от който сега са ми е останали само преживените емоции от свръх повишения адреналин! ... за щастие... всички бяха цели..!
              FIAT PUNTO 6 SPEED
              FIAT MAREA 1.9 TD

Защо идиотите са толкова много, а куршумите толкова малко?!

Коментар

Туко що открих кирилизатора във форума :D Това "аз не ви видях" съм го чувал - карам си аз Форд Транзит-а и съм спрял да товаря през страничната врата стъкла (витрини по-точно за магазин ама стъклени) и съм влезнал да изнасяме поредната витрниа.Чува се тряс,буса се отмества напред с 20-тина см и разбира се всичко вътре се срива (още не беше укрепяно а просто намятано вътре някак).Излизам аз и гледам и се чудя - една женица тръгнала да паркира зад мен (място поне за 4 коли имаше...) и си смазала Тико-то в буса и вика "ама аз такова гледах назад за да се наместя и не ви видях"....гледам и се чудя ама какво да и кажа......Другата ми катастрофа (не по моя вина) - карам направо и Голф 2-ка (червен) ми прави десен завои от лявата ми страна......охче.....ама не за мен - буса беше твърде пълен и просто не успях да спра и колата остана без врати ама какво да ги правя......Късмет!
                Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Working...
                X