ivo_red написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катастрофа - първа :(
Collapse
X
-
-
Пътно меле с петима 20-годишни - 3 загинали02 април 2006 / News.dir.bgТрима 20-годишни младежи загинаха при катастрофа на 21-я км на пътя Русе - Разград. Те се движели с лек автомобил Фиат Пунто, управляван от Т.П. от Разград. Колата напуснала пътното платно вдясно по посока на движението и се блъснала в крайпътно дърво. В резултат на силния удар на място са загинали водачът на автомобила и И.В., който пътувал отзад. По-късно в русенската болница починала и 20-годишната им спътничка К.Г. В лечебното заведение с тежки травми са приети още едно момче и едно момиче. 20-годишният Т.М. е с фрактури на таза и черепа, а 20-годишната М.С. е с фрактури на лява ръка и бедро. Причините за катастрофата се изясняват, но вероятно става въпрос за движение с несъобразена скорост, предаде БГНЕС.
Коментар
-
ех защо не го видях по-рано това
И на мен 1-та катастрофа ми беше сравнително скоро.Миналото лято юли месец на рождения ми ден, отивам да си купувам торта за вечерта, заедно с майка ми( това го казвам за да не си помислите че съм бил пиян) това става към 17 часа. Беше ми много кофти, пораженията бяха носач,ламарина и общо вззето такива, без жертви или нещо такова.Малкия дявол не се шашкаи важното е ти да си добре всичко се купува
Коментар
-
Катастрофите не са страшни ако няма пострадали. Неприятното е, че 40 дни бях без кола, защото чаках въздушен филтър на Бравото.2 седмици го чакаха, а ми донесаха за модел 1.6, после го връщаха, после чаках пак 1 седмица.Накрая ми писна да чакам за подкалник. Взех я от сервиза така и от месец карам без него.
Коментар
-
Мойта първа катастрофа беше мноу глупава.., ама.. с якото емоционално наследство! - летене... и падане в канал... пълен с вода.., на ребро... - ... лето 98мо, месец март, 12ти петък срещу 13ти събота! Невероятен уплах.., от който сега са ми е останали само преживените емоции от свръх повишения адреналин! ... за щастие... всички бяха цели..!
Коментар
-
Туко що открих кирилизатора във форума :D Това "аз не ви видях" съм го чувал - карам си аз Форд Транзит-а и съм спрял да товаря през страничната врата стъкла (витрини по-точно за магазин ама стъклени) и съм влезнал да изнасяме поредната витрниа.Чува се тряс,буса се отмества напред с 20-тина см и разбира се всичко вътре се срива (още не беше укрепяно а просто намятано вътре някак).Излизам аз и гледам и се чудя - една женица тръгнала да паркира зад мен (място поне за 4 коли имаше...) и си смазала Тико-то в буса и вика "ама аз такова гледах назад за да се наместя и не ви видях"....гледам и се чудя ама какво да и кажа......Другата ми катастрофа (не по моя вина) - карам направо и Голф 2-ка (червен) ми прави десен завои от лявата ми страна......охче.....ама не за мен - буса беше твърде пълен и просто не успях да спра и колата остана без врати ама какво да ги правя......Късмет!Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар