Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катастрофа - първа :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Катастрофа - първа :(

Iskam da vi se oplacha, 4e preturpqx purvata si katastrofa, otkakto imam knijka((( Ne e mnogo seriozno, no vse pak nepriqtno. S4upen miga4, izkrivena lamarina i ojulen kalnik.....Искам да ви се оплача, че претърпях първата си катастрофа, откакто имам книжка((( Не е много сериозно, но все пак неприятно. Счупен мигач, изкривена ламарина и ожулен калник.....Колежке,сигурно от катастроафата си забравила за кирилицата...не се вълнувай толкова-важното е че си минала само с това,на всеки може да се случи... кураж ! vesko.t
    SeVerina

Моята беше преди година и то по невнимание, заради дупка..малкия дявол!
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

На всеки може да се случи, дори на най-предпазливите и опитни. Затова е каското!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Нека да се начкат ламарините човек да няма смачкан апък кола се купува

Коментар

Re: Катастрофа - първа

Не се ядосвай, в крайна сметка здравето ти е по-важно от тенекията, нали.

Коментар

Имам книжка от 16 години и шофирам редовно. В "кариерата" си имам 2 катастрофи, като и двете са не по моя вина Първата: само 3 месеца след като си бях купил първата собствена кола (опел кадет седан 1.4, 91 г, любов завинаги) я ударих, докато заобикалях една неправилно спряла кола и ... познайте каква - WW Golf Та докато го заобикалях, се отвори врата на голфа и ревзултата беше: голф с откъртена врата и опел със смачкан калник Втората ми катастрофа беше с каруца. Пиян до козирката каруцар беше оставил коня да го прибере в къщи и каруцата изскочи внезапно от черен път на пътя Пазарджик-Пловдив. Резултат: без убити и ранени за щастие, счупени предно и странично стъкло на опела и една голяма черта по диагонал от фар до фар.Та така за катастрофите... Между другото има статистика, от която излиза, че всеки, който шофира редовно поне 10 г., претърпява поне една катастрофа за този период. А колите стават все повече и повече, шофьорите-лекета също...И накрая ще си позволя да сложа една снимка на моя опел, от която ще разберете колко го обичах - и след двете катастрофи го възстанових в перфектно състояние. Преди половин година го продадох, но още си го обичам, нали знаете - първата любов не се забравя
            Прикачени файлове
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Честито! Дано да е последна!Всеки шофьор има по няколко дребни катастрофи в миналото си. Моята първа беше 4 месеца след като взех книжка. Беше си по моя вина. Подцених един завой с обратен наклон и лед и резултата беше - почти съсипана Жигулка (която по тогавашното време оправихме с връзки )След това имам 2 други ПТП-та, и двете вече не по моя вина. Хубавото е, че досега няма наранен човек заради мен.(Никога обаче не е късно за това, така че тихо да не ме чуе дявола).Човек се учи от грешките си.

Коментар

Станахме двама, чиято първа любов е червен кадет Аз обаче я блъснах напълно по моя вина...
                Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

.

A pri men ne samo che ne beshe po moq vina, no i shofiora na audito zaradi koeto stana katastrofata izbqga s mrusna gas! А при мен не само че не беше по моя вина, но и шофьора на аудито заради което стана катастрофата избяга с мръсна gas! Колежке не забравяй кирилицата!Митко
                  SeVerina

Коментар

Запомняш номера и сезираш компетентните органи.
                    The world belongs to those who dare to be first

Коментар

Re: Катастрофа - първа

Severina написа:
                      Iskam da vi se oplacha, 4e preturpqx purvata si katastrofa, otkakto imam knijka((( Ne e mnogo seriozno, no vse pak nepriqtno. S4upen miga4, izkrivena lamarina i ojulen kalnik.....Искам да ви се оплача, че претърпях първата си катастрофа, откакто имам книжка((( Не е много сериозно, но все пак неприятно. Счупен мигач, изкривена ламарина и ожулен калник.....Колежке,сигурно от катастроафата си забравила за кирилицата...не се вълнувай толкова-важното е че си минала само с това,на всеки може да се случи... кураж ! vesko.t
                      И аз имах инцидент наскоро с колата на дядо ми, заради една луда. Общо взете пораженията бяха като твоите. Нищо не е станало. То си е нормално пък и по-добре да стане така, защото почваш да следиш всичко по-добре и да си супер внимателен. Очите на 6 в София и тва е идиоти всекакви щъкат из столичните улици
                      FIAT Uno 45 FIRE

Коментар

Колеги ако не е правил някой катастрофа значи не е усещал приятния прилив на адреналин Не че е хубаво да се блъскаме ама чувството е неповторимо.Ето това се случи с мен и още се усмихвам като се сетя как се чувствах по време на катастрофата!Дали съм збъркан Ако някой също се е замислял нека сподели?
                        Прикачени файлове

Коментар

Аз пич спортувам достатъчно и адреналина го вдигам редовно.. както се казва "нЕма нужда" от такива емоции по пътищата...
                          FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Мен на 29 една женица явно прилеп беше иначе не можеш си го обясняКарам по ул. Фритюф Нансен посока Хемус и на кръстовището с бул. България спирам(1 кола пред мен 4 ленти празни) часът е 03:30 БУМ и аз слизам ся да го видя къв е тоя и к’во ша го праа Виждам че е 1 женица която от страх не ще да слезе аз нищо не съм направил още та да я е страх ама айде викам си жена ами и трепери. смешно ли да ми е тъжно ли незнам - Ко стана бе - Амиии ами то тука аз не ви видях. Аз почвам да се оглеждам ся да не би да съм невидим НЕ колата бяла голяма вижда се та 300лв е ремонта и много загуби време щото тенекиджията ми има работа за 20 дни 1-вият ми удар от като имам книжка Когато ти кажат не те видях е много тъпо май А? да не говорим че ако беше завила на дясно в свободните 4 ленти нямаше да се ударим абе мани мани
                            По добре по-късно с 20 минути на тоя свят от колкото 40 години по-рано на оня.
                            Дедра Турбо Интеграле

Коментар

Dedra 2.0 написа:
                              Колеги ако не е правил някой катастрофа значи не е усещал приятния прилив на адреналин Не че е хубаво да се блъскаме ама чувството е неповторимо.Ето това се случи с мен и още се усмихвам като се сетя как се чувствах по време на катастрофата!Дали съм збъркан Ако някой също се е замислял нека сподели?
                              Има мноооого по приятни начини да си вдигнеш адреналина, ако ме разбирашНекакси не ме кефи мисълта да се шибна в някой да си вдига адреналина
                              FIAT Uno 45 FIRE

Коментар

Working...
                              X