Правя си собствено проучване за цените на новите автомобили.Ако имате наблюдения и желание да изкажете мнение- направете го.Смятате ли, че цените са подобаващи на фона на кризата?Смятате ли, че техническите характеристики и допълнителното оборудване съответстват на цените?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
цени на нови автомобили фиат
Collapse
X
-
Според мен по принцип цените на новите коли са супер надути. Само като се започне от базовата цена, да не говорим въобще за екстри. Може ли навигация с тъчскрийн да стува 3-4-5хил лв или пък може би най-често поръчваните лети джанти да са 2-3хил лв...Единственото оправдание, което съм склонен да приема е, че част от печалбата се инвестира в разработката на нови технологии.
Коментар
-
Сега върви някаква промоция ... нали и аз се ослушвам за кола за мен, обаче лично - не ме блазни ... Гранде Пунто Лъки за под 19 000 мисля, че беше ... Като цяло е добра офертата, ама все пак аз си търся някаква лимузина ... И май Румънците продължават да държат най-добри цени на новите коли ... пък и с малко мотори ... Аз лично единственото преимущество, което виждам за нова кола е, че 3 години няма да дадеш стотинка за друго, освен за нафта ... И пак май не е достатъчно да си взема нова кола по-нисък клас ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Аз лично единственото преимущество, което виждам за нова кола е, че 3 години няма да дадеш стотинка за друго, освен за нафта ...Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
venioid написа:Ichkin написа:Аз лично единственото преимущество, което виждам за нова кола е, че 3 години няма да дадеш стотинка за друго, освен за нафта ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:venioid написа:Ichkin написа:Аз лично единственото преимущество, което виждам за нова кола е, че 3 години няма да дадеш стотинка за друго, освен за нафта ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
От опит ви казвам, токова нещо като 2(или повече)години гаранция без ограничение на пробега не съществува. Минеш ли 100хил, ако има проблеми се вадят 325432542причини да не ти се признае гаранцията. Други направо си казват. Но това е от значение повече за служебни коли. Единици са тези, които ще ги минат за 2 или 3години.nelegalniq написа:Тези нови коли в България който се продават са 2-ро , 3-то та дори и 4-то качество. Демек не са толкова качествени колкото същата кола която се продава в чужбина за сигурно двойна цена сравнена с цената на същата кола , но в България.
Коментар
-
Определено има разлика между кола произведена за България (и страните от Централна Европа) и същата такава произведена примерно за страните от 3-тия свят. Разликата е в базовото оборудване. За нас се включват определени неща, в зависимост от пазара мн ясно и за др страни пак в зависимост от пазара, условията им и климата примерно.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
nelegalniq написа:Тези нови коли в България който се продават са 2-ро , 3-то та дори и 4-то качество. Демек не са толкова качествени колкото същата кола която се продава в чужбина за сигурно двойна цена сравнена с цената на същата кола , но в България.
Коментар
-
Sev написа:nelegalniq написа:Тези нови коли в България който се продават са 2-ро , 3-то та дори и 4-то качество. Демек не са толкова качествени колкото същата кола която се продава в чужбина за сигурно двойна цена сравнена с цената на същата кола , но в България.
Коментар
-
nelegalniq написа:Не говоря на изуст а говоря от името на един авто инструктор който каза че когато са купували Астрата нова за да я правят учебна е била някъде към 20000лв в БГ . А той каза че същата кола в чужбина е била за почти същата цена но в евро. Колата е закупувана през периода (1999-2001г.) . Но не мога да твърдя със сигурност дали е така или е за определени марки автомобили.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар