Днес сутринта отивам до колата, влизам, запалвам, и решавам да си изчистя предния джам, като всяка сутрин...и нищо.Чисто новите ми чистачки, заедно с рамената ги няма!Ех да им изсъхнат всичките крайници, дано, по-важните - бавно-бавно Въпроса ми е - в този случай дали застрахователите биха уважили едно оплакване от моя страна?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откраднаха ми чистачките, заедно с рамената!
Collapse
X
-
Ако намериш изкривени или счупени рамена от чистачки и ги сложиш на твойта за пред застрахователите ще мине със сигурност Ако отидеш така със свалени рамена и чистачки без поражения - никога== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Жоро, съжалявам!!! Наскоро и един приятел ми се оплака че са му счупили едното рамо и даже са му счупили бутилка в стъклото!!За да се разведриш малко, ето какво мисли боби турбото по въпроса --> http://vbox7.com/play:542b62cd||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар