Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откраднаха ми чистачките, заедно с рамената!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Откраднаха ми чистачките, заедно с рамената!

Днес сутринта отивам до колата, влизам, запалвам, и решавам да си изчистя предния джам, като всяка сутрин...и нищо.Чисто новите ми чистачки, заедно с рамената ги няма!Ех да им изсъхнат всичките крайници, дано, по-важните - бавно-бавно Въпроса ми е - в този случай дали застрахователите биха уважили едно оплакване от моя страна?
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Едва ли? Застраховката не покрива подобни лесно сваляеми детайли.
    преди - TIPO
    сега - VOLVO XC60

Коментар

Ако намериш изкривени или счупени рамена от чистачки и ги сложиш на твойта за пред застрахователите ще мине със сигурност Ако отидеш така със свалени рамена и чистачки без поражения - никога
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

някаква идея дали стават такива от Браво?
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Жоро, съжалявам!!! Наскоро и един приятел ми се оплака че са му счупили едното рамо и даже са му счупили бутилка в стъклото!!За да се разведриш малко, ето какво мисли боби турбото по въпроса --> http://vbox7.com/play:542b62cd
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

GTipo написа:
            някаква идея дали стават такива от Браво?
            Дали стават от Браво на каква кола? :P Стилото от подписа ли?
            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Working...
            X