Откога ми е мерак А за Реното почакай, има време То твойто още е ново. След година-две ще си приказваме, като почне да се чупи (Не ти го пожелавам, дано твойто да не е от тези с ямболски ел.инсталации...че кат’ знам кой ги прави... )
А в крайна сметка този меган е dTi ли ?Аз преди Бравото имах Меган.Що не погледне Xsara ? От един клас са, но е доста по-добре (лично мнение).п.с. и Ксара съм имал
ти с твойто рено не се бутай ,те тия 19-ки са вечни и нямат чупене Иначе напълно подкрепям негативните мнение на колегите ,къв съм го ял с лагуни и еспейси тръпки ме побиват
Вечни,вечни..колко да са вечни? Не виждаш ли-"ex" :DСега сериозно-Меган-а наистина не е лош,аз лично бях се ориентирал към Сеник но .....читав такъв под 5к е рядкост
А в крайна сметка този меган е dTi ли ?Аз преди Бравото имах Меган.Що не погледне Xsara ? От един клас са, но е доста по-добре (лично мнение).п.с. и Ксара съм имал
Още не знам какъв е, само ми е говорено за него. Към края на седмицата сигурно ще отскочим да го видим.
Откога ми е мерак А за Реното почакай, има време То твойто още е ново. След година-две ще си приказваме, като почне да се чупи (Не ти го пожелавам, дано твойто да не е от тези с ямболски ел.инсталации...че кат’ знам кой ги прави... )
И на мен, ама скоро нямам път към Ямбол да му се невиди.А иначе Рендето засега ме радва отвсякъде. Колкото до предишните - мисля, че разлика между Рено и Фиат почти няма. В една кошница са. Разликата е във форумите - на Рено а малко по-пуст от католическо гробище по Коледа. Ние с Ганчо го пораздвижихме малко, ама е кауза пердута.От новите модели на Рено ( излезли от 2007ма насам ) съм карал почти всичко и смея да твърдя, че са много добри.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
От 2007 до сега са 3 години....то остава и да се счупи. До 100 хил никой нов автомобил няма да съсзаде грижи. Освен ако няма някакъв фабричен дефект де
Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
Powered by Total & Fobos LPG
Един приятел мисли да си взима Лагуна 2. Като цена, външен вид, интериор и екстри са много добре. Не знам иначе колко са читави.
Читави са. Имам познат с такава. Купихме ги заедно - аз Бравата, той Лагуната. Той брои два пъти повече пари, а иначе колите са ни от 2001 година. Комфорта и возията на Лагуната не могат да се сравняват с тези на Бравата - италиянката отстъпва, но не и на пътя. Хората са казали - за толкова пари толкова.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Един приятел мисли да си взима Лагуна 2. Като цена, външен вид, интериор и екстри са много добре. Не знам иначе колко са читави.
Според служители на Рено от Франция Лагуна 2 не е особено успешен модел, не и колкото първата. Дори има коментари, че вероятно е трябвало Лагуна 3 да бъде с ново име за да няма негативи от предната фаза.На мен ми допада като визия, не знам може да има малко като историята на ФИАТ със Стило.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Ние сме имали такова чудо Лагуна 2 - 1.9 130к.с Като изключим ужасната музика(задните колони кънтяха/тропаха/скърцаха) и доста други потропвания и от към окачване никога не ни е оставяла на пътя(около 30хил км). Но отвсякъде мноого шум. А я взехме нова, поръчка именно заради въпросната музика със СД-чейнджър.
Сега се заговорихме с брат ми по скайпа... мисля, че разговорът ни ще ви е интересен ...[20:17:02] 1 НИКИТО: вчера нали ходих да оставя тоя колега Диан до Казанлък[20:17:21] 1 НИКИТО: той трябваше да се прибере с тяхната кола в Пловдив[20:17:36] Dean Atanasov: и?[20:17:48] 1 НИКИТО: обаче преди Пловдив айде скоростната кутия изчаткала[20:17:54] Dean Atanasov: Рено?[20:18:02] 1 НИКИТО: развалила се[20:18:06] 1 НИКИТО: да, Меган Сценик[20:18:09] Dean Atanasov: [20:18:26] Dean Atanasov: няма друга марка, дето така да чупи скоростни кутии [20:19:05] 1 НИКИТО: да бе сега като се замисля и аз не познавам човек с Рено и да не е сменял скоростна кутия[20:20:41] 1 НИКИТО: даже преди да тръгнем вчера от Пловдив си говорих с едно момче от Варна с Рено меган спорт (като Красимировото) и той вика че сменял кутия[20:20:59] Dean Atanasov: Коуч[20:21:03] Dean Atanasov: така се казва[20:21:14] 1 НИКИТО: а ми де да го знам[20:21:29] Dean Atanasov: Ми твоя съученик Венци? Той нали имаше Лагуна?[20:21:58] 1 НИКИТО: и той сменя скоростната кутия[20:22:38] Dean Atanasov: И Сисо комшията - и той, че той в Сърбия...златна му излезе[20:22:54] 1 НИКИТО: аха...Всъщност, като се замисля, не познавам човек, дето да му се е счупила скоростната кутия, и колата да не е Рено...
И много лесно си забравят ключовете тия рендета. Ядох я тая попара и като се регистрирахв Рено форум-а направо се учудих колко хора реват от тоя проблем. Цената в Рено е повече от неприлична, добре че има добри люде дето го оправят срещу 150лв.п.с. На Рено Меган Сценик 1.9 дизел се случи тая случка.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Аз се отказах да ходя с този моя човек, щото вчера, при последния опит да му налея акъл, ми каза, че не щял Фиат, щото Фиат купували само хора в безизходица и спрях да се занимавам с него. Сега зарибявам един друг, който наистина ми е много близък приятел, та затова му търсим JTD 100
Що се опитваш да наливаш акъл, щом човека си е харесал Рено Рено да си търси. Аз на никой акъл не давам ако ме пита каква кола да си вземе. Разни хора разни идеали.
Коментар