Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се:Тамън се връщам от Алаксандрополис.Оплакване:Времето беше лошо и не можах да влезна в морето.Много голама разлика има с Солун или по западната част на Гърция.
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

Коментар

Хваля се : Днес малко си поиграх с аксесоарите на колата и ето резултата http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...&image_id=5660 Фиат Пунто (импреза) :D:D:DОплаквам се : оня ден си взех нови габарити и днес ми изгоря едната крушка
      Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Когато си мислите, че няма повече накъде .....http://news.stara-zagora.org/index.p...wsid=12393да знаете, че винаги има още
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Снощи реших пак да си снимам музиката в колата, направих 2-3 клипа, всичко ок и после връткам ключа да запаля неиска (паднал акумулатора). Това най го мразя

Коментар

fiatmaniak написа:
            blondi_74 написа:
            fiatmaniak написа:
            blondi_74 написа:
            оплаквам се:днес се ядосвам от сутринта, забравих си мобилния, после куп други неща, идва ми да забия някъде с колата и да не ходя на работа до утре ,баси тъпия ден
            Ако се забиеш с колата няма да ходиш на работа много повече от един ден.
            това беше гадно
            Само се бъзикам. Прощаваш ли ми.
            ми на малките трябва да им се прощава, няма как

Коментар

Душата, аз викам на малките хич да не им прощаваме ...
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

хваля се :наспах се

Коментар

mims написа:
                  Не бива така.На малките трябва да се прощава. Оплаквам се:Деня започва шибано.Да видим как ще свърши.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

mims написа:
                    Сакън недей, момчето е само на 19 А бих казала че малките в определени моменти вършат повече работа от големите, ако не беше Принко не знам как щях да се оправям, клиентите ми звъняха три пъти, а едната ми гума беше на джанта,добре че се случи там и успях да тръгна навреме, предполагам че и ти работиш с хора, знаеш как е,ако закъснееш.

Коментар

Да разбирам и съм съгласна, че малките доста помагат. Аз се пошегувах и вложих друг смисъл Малки, големи - всички сме хора и важното е да се разбираме

Коментар

Аз забравих да се похваля.Най-накрая оправят дупките в Тр.Чучура Север в СтЗ.Няма да има вече криви джанти.
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                          Аз забравих да се похваля.Най-накрая оправят дупките в Тр.Чучура Север в СтЗ.Няма да има вече криви джанти.
                          така е остават още милион дупки за кърпене

Коментар

Да се похваля и аз се наспах от доста време насам.И да се оплача,ЧЕ ДОВЕЧЕРА СЪМ НОЩНА СМЯНА.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

mims написа:
                              Все едно съм на 14 години та чак малък.
                              Виж бейби не сме глупаци,
                              ние сме отбор от здравеняци.
                              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

еееее от базик не разбиратеоставете ме да се изживявам като кака :D

Коментар

Working...
                                X