Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mims написа:
    Колежката да бях видяла по-рано щяхме да измислим нещо. Фирмата няма да загине без мене хваля се : в очакване на разгонените котки по двора съм ( тия дето не ме оставят да се наспя ) с газов мини блоул, шише с вода и парцал с дълга дръжка ...
    сложи им валерианови капки

Коментар

не пощръкляваха ли от тях?
      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Не знам за хвалба ли е:Вече съм с цифрова телевизия. Една огромна хвалба: В други ден отивам в БТК,вдигам един хубав скандал и си пускам молбата за развод с тях. :P :P :P :P :P :P Хвалба: Подариха ми една многУ яка чанта за лапитопа.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

emzo написа:
          Ух ма ма, взимай бе, зае*и го Бравчо
          Сърце не ми дава да го зарежа. Ама от друга страна едно SAAB-че 2.0 Турбо с 185 кончета добре ще ми дойде Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Я кажи там, изхранването на Саабчето, по-лесно ли ще е отколкото в БГ ?
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

blondi_74 написа:
              mims написа:
              Колежката да бях видяла по-рано щяхме да измислим нещо. Фирмата няма да загине без мене хваля се : в очакване на разгонените котки по двора съм ( тия дето не ме оставят да се наспя ) с газов мини блоул, шише с вода и парцал с дълга дръжка ...
              сложи им валерианови капки
              мали кви идеи

Коментар

emzo написа:
                Я кажи там, изхранването на Саабчето, по-лесно ли ще е отколкото в БГ ?
                Ами, да караш SAAB в Бг трябва да си луд, а в Швеция трябва да си луд,ако не караш SAAB . Даже един ми предлагаше едно 9-5 99г. 2.0 Т за 1000 евро, но с дефектирало турбо. Ама по нататъка, ако всичко върви както трябва ще си взема 9-5 или 9-3.
                SEAT Leon Cupra 300
                Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Оплакване: днес сутринта, докато отивах на работа една млада девойчица много ме хареса и реши да спре в левия ми калник и да ме бутне у бордюра (за да можем да се запознаем) Последствията, поне видимо са одран калник и броня, разместен подкалник и нужда от реглаж. Половината ден се размотавах по КАТ и застрахователи, дано платят прилично.Хвалба: не ми пука особенно от случката, даже се държах доста спокойно с девойката и я успокоявах, че беше пред нервна криза
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Оплаквам се: един час трябваше да търпя моя съквартирант да гледа Листопад ,направо полудях от скука.
                    Виж бейби не сме глупаци,
                    ние сме отбор от здравеняци.
                    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Да се похваля: почнах курс по Немски днеска. Никога не съм учил този език и имам чуството, че нищо не отбирам от него.
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                        Да се похваля: почнах курс по Немски днеска. Никога не съм учил този език и имам чуството, че нищо не отбирам от него.
                        :D Дано не си като Стоичков - "Айн-цу, цвай-цу, драй-цу, дрън!" или когато дава интервю на английски. :D Успех в начинанието!

Коментар

z_sutrov написа:
                          Адаш, заради немския намразих Рамщайн! По-добре запиши италиански!

Коментар

///// написа:
                            z_sutrov написа:
                            и аз така, мн ми е противен тоя език

Коментар

mims написа:
                              ///// написа:
                              z_sutrov написа:
                              и аз така, мн ми е противен тоя език
                              най-добре е френския, и най-вече устния.
                              Виж бейби не сме глупаци,
                              ние сме отбор от здравеняци.
                              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

точно така

Коментар

Working...
                                X