mims написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondi_74
-
Не знам за хвалба ли е:Вече съм с цифрова телевизия. Една огромна хвалба: В други ден отивам в БТК,вдигам един хубав скандал и си пускам молбата за развод с тях. :P :P :P :P :P :P Хвалба: Подариха ми една многУ яка чанта за лапитопа.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
blondi_74 написа:mims написа:Колежката да бях видяла по-рано щяхме да измислим нещо. Фирмата няма да загине без мене хваля се : в очакване на разгонените котки по двора съм ( тия дето не ме оставят да се наспя ) с газов мини блоул, шише с вода и парцал с дълга дръжка ...
Коментар
-
emzo написа:Я кажи там, изхранването на Саабчето, по-лесно ли ще е отколкото в БГ ?SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Оплакване: днес сутринта, докато отивах на работа една млада девойчица много ме хареса и реши да спре в левия ми калник и да ме бутне у бордюра (за да можем да се запознаем) Последствията, поне видимо са одран калник и броня, разместен подкалник и нужда от реглаж. Половината ден се размотавах по КАТ и застрахователи, дано платят прилично.Хвалба: не ми пука особенно от случката, даже се държах доста спокойно с девойката и я успокоявах, че беше пред нервна кризаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Оплаквам се: един час трябваше да търпя моя съквартирант да гледа Листопад ,направо полудях от скука.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
///// написа:z_sutrov написа:Да се похваля: почнах курс по Немски днеска. Никога не съм учил този език и имам чуството, че нищо не отбирам от него.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:///// написа:z_sutrov написа:Да се похваля: почнах курс по Немски днеска. Никога не съм учил този език и имам чуството, че нищо не отбирам от него.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар