Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще се похваля - от днес съм с нови тампони на амортисьорите, и нов десен външен накрайник. Свалих оригиналните тампони, а десния накрайник е на < 15 000 км, и нищо не става от него. Пълен боклук. Делфи от Тех-ко. Или поне кутията му беше на Делфи. Сегашният е Фрап, да видим докога.. следващият ще бъде оригиналният, който свалих преди време, незнайно защо. Ще се оплача също - двата тампона на двигателя са критично зле, не знам как не е паднал някъде. От някъде хвърля много масло, утре ще го мия, да видим откъде ще избие.

Коментар

mims написа:
      ... но довечера ще се боядисвам ...
      След цветове идва ред на.... мъжете И оплакване, и хвалба: в петък излязох в сесия. Влизам с 4 от 4изпита, две петици и две шестици. През сесията имам само един изпит

Коментар

Оплаквам се - вчера леко се качих на един бордюр пред входа при маневра и днес гледам - новичкия ми Континентал с малък балон... мамка му...Хваля се - оправих на Делтата панела за климатроника - не му светеше осветлението на бутоните - оказа се отлепено от платката съпротивление. Запоих го и тръгнаха лампите.

Коментар

Похвално - пускам си последните 2 епизода на LOST.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            това последен сезон ли е

Коментар

Тъй вярно.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

крайно време беше

Коментар

Хваля се неска бях шофиорче на 1 мадама за бала и бях сложил 1 оранжев буркан с оранжева светлина и проблеми с КАТ нямаше
                  Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

emzo написа:
                    e*ати глупавия сериал Трябваше да свърши с 1ви сезон Това определено не е похвално
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      emzo написа:
                      e*ати глупавия сериал Трябваше да свърши с 1ви сезон Това определено не е похвално
                      има лесно няма да се гледа

Коментар

Хваля се : неска бях шофиорче на 1 пич за бала , даже и на завойте я скъсах алфата
                        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Хваля се: Днес карах на един бал една Самара окичена с балони,че тоз моя приятел се заигра с ракията доста иии след това като се качих в мойта си кошница направо имах чувството,че карам Мерцедес S600 иии си заобичах колата още повече И до преди малко я чистих и лъсках и стана страшна
                          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

emzo написа:
                            emzo написа:
                            Пусни си "Отчаяни съпруги", много ще те изкефи! За хвалене нямам, ама да се оплача - финансовото положение се затяга все повече!
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                              emzo написа:
                              emzo написа:
                              Пусни си "Отчаяни съпруги", много ще те изкефи! За хвалене нямам, ама да се оплача - финансовото положение се затяга все повече!
                              спокойно, и при нас сме стегнали коланите до край :D
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ти нали нямаше колан в бравото ве ?
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X