Ще се похваля - от днес съм с нови тампони на амортисьорите, и нов десен външен накрайник. Свалих оригиналните тампони, а десния накрайник е на < 15 000 км, и нищо не става от него. Пълен боклук. Делфи от Тех-ко. Или поне кутията му беше на Делфи. Сегашният е Фрап, да видим докога.. следващият ще бъде оригиналният, който свалих преди време, незнайно защо. Ще се оплача също - двата тампона на двигателя са критично зле, не знам как не е паднал някъде. От някъде хвърля много масло, утре ще го мия, да видим откъде ще избие.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се - вчера леко се качих на един бордюр пред входа при маневра и днес гледам - новичкия ми Континентал с малък балон... мамка му...Хваля се - оправих на Делтата панела за климатроника - не му светеше осветлението на бутоните - оказа се отлепено от платката съпротивление. Запоих го и тръгнаха лампите.
Коментар
-
Хваля се : неска бях шофиорче на 1 пич за бала , даже и на завойте я скъсах алфатаex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Хваля се: Днес карах на един бал една Самара окичена с балони,че тоз моя приятел се заигра с ракията доста иии след това като се качих в мойта си кошница направо имах чувството,че карам Мерцедес S600 иии си заобичах колата още повече И до преди малко я чистих и лъсках и стана страшнаФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
emzo написа:emzo написа:Похвално - пускам си последните 2 епизода на LOST."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:emzo написа:emzo написа:Похвално - пускам си последните 2 епизода на LOST.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар