Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Алоууу,сватовницатаааа! Да се оплача - падна ми саксия на главата!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
      Алоууу,сватовницатаааа! Да се оплача - падна ми саксия на главата!
      Сега ли? Или преди време? Хваля се - преборих се с още един ГПС - отключих го и му сложих iGo 8.3. Предната версия ASUS Go беше някакво извращение, дето картата му беше от 2000 година сигурно и не приемаше никаква друга по-нова карта. Ама аз им хванах цаката на тези устройства Оплаквам се - заради тоз ГПС (на приятел) моята работа поизостана малко...ще наваксвам довечера

Коментар

Да се похваля: сложих си 4 секретни болта юник-хоуммейд и вече няма да се притеснявам някои да хвърли мерак на скоро моядисаните ми джантички! ( за мерака знам щом съседа със самарата искаше да ги свали заедно с хубавките ми гуми пирели П6 185/60/14 )
        with SGNote & HTC Wildfire 8G
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
        с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

coolboby написа:
          mims написа:
          Хваля се : запознах се на живо с колегата GbGz и останах повече от очарована от Пунтото му ...
          А от самия Борко?
          И от него разбира се ...
          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Да се похваля : Смених си на багажника газовите пружини както им казаха в магазина и вече без страх си пъхам главата вътре Оплаквам се : Май ми е развален компресора на климатика - това лято ще се слабее в колата ако не си намеря читав втора употреба.
            Brava 1.6 ELX

Коментар

Скоро не съм се хвалил ,но вече има за какво.Колесара ми вече придоби някакъв вид.
              Прикачени файлове
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Айде и аз да се похваля нещо: мненията ми удариха 1000.
                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                Ex.Opel Astra

Коментар

Оплаквам се от мега/турбо задръстването вчера. Наложи да се да мина няколко пъти, беше ужасна лудница, надявам се да сте си прекали страхотно

Коментар

vital написа:
                    Оплаквам се от мега/турбо задръстването вчера. Наложи да се да мина няколко пъти, беше ужасна лудница, надявам се да сте си прекали страхотно
                    Няма как и аз да не се оплача от задръстването вчера,беше доста гадно.
                    Виж бейби не сме глупаци,
                    ние сме отбор от здравеняци.
                    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

хваля се : и още: имам супер настроениецял ден слушам една чалга песен и ми се отразява супер

Коментар

mims написа:
                        хваля се : и още: имам супер настроениецял ден слушам една чалга песен и ми се отразява супер
                        Е кажи коя е тая чалга песен, за да ми се оправи настоението и на мен. :D
                        Виж бейби не сме глупаци,
                        ние сме отбор от здравеняци.
                        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

бе то не е само песента, ама повече не казвам ... песента е на Галена - Тихо ми пази

Коментар

Tornado написа:
                            Скоро не съм се хвалил ,но вече има за какво.Колесара ми вече придоби някакъв вид.
                            Уаааа .... не съм знаел за идеята ти, ама ... ЕВАЛА ! кефи мъ !
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Хваля се: Взех си успешно изпита по основи на правото Оплаквам се: На 2 кафета и една енергийна напитка съм и ми се спи адски много.

Коментар

=Rudi= написа:
                                pakumba написа:
                                не знам дали е за хвалба, ама си поръчах от Англия съединител и 4 свещи денсо и освен да се надам да няма проблеми друго не ми остава. Но това е цената на експеримента
                                Дано като ги получиш и монтираш да имаш повод отново да се похвалиш тук. Ще сме благодарни да кажеш дали си заслужава да се купува от там.
                                задължително
                                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                                X