Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз пък да се оплача - днес бях инцидентно в София. Все повече го намразвам тоз град, вЕрвайте ми. Дупка до дупка, задръствания върху дупките, колата взе да загрява... като видях табелата със зачеркнатата София, и ми стана едно хуууубаво...и газ, газ, газ ... до Ямбол (300 км) за 2 ч 40 мин. (избегнах трафика от Стара Загора до Сливен като минах през Раднево и селата).
Коментар
-
Immortal написа:Е ако знаех че Ирка всъщност е Ирина... това е друга работа... Ирке, ша извиняваш, ама не съм и предполагал Мислех, че си Ира (което пък няма нищо общо с Ирина = Ирини (Еιρήνη) = Мир (гръцки).Ира е с еврейски произход и означава "бдящ(а)""Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Immortal написа:Аз пък да се оплача - днес бях инцидентно в София. Все повече го намразвам тоз град, вЕрвайте ми. Дупка до дупка, задръствания върху дупките, колата взе да загрява... като видях табелата със зачеркнатата София, и ми стана едно хуууубаво...и газ, газ, газ ... до Ямбол (300 км) за 2 ч 40 мин. (избегнах трафика от Стара Загора до Сливен като минах през Раднево и селата).FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Immortal написа:Аз пък да се оплача - днес бях инцидентно в София. Все повече го намразвам тоз град, вЕрвайте ми. Дупка до дупка, задръствания върху дупките, колата взе да загрява... като видях табелата със зачеркнатата София, и ми стана едно хуууубаво...и газ, газ, газ ... до Ямбол (300 км) за 2 ч 40 мин. (избегнах трафика от Стара Загора до Сливен като минах през Раднево и селата).
Коментар
-
pakumba написа:не знам дали е за хвалба, ама си поръчах от Англия съединител и 4 свещи денсо и освен да се надам да няма проблеми друго не ми остава. Но това е цената на експеримента
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар