Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Да се оплача - За имения ми ден разни хора ме забравиха! Да се надявам, че няма да ме забравят за рождения!
    Ти пък откога имаш имен ден и кога е той?Иначе - честито на патерица!

Коментар

Св. Ирина Щях да ти се обадя, но нъцки....бяха ми се изтрили всички контакти в телефона. Честито на патерица Ирке

Коментар

Е ако знаех че Ирка всъщност е Ирина... това е друга работа... Ирке, ша извиняваш, ама не съм и предполагал Мислех, че си Ира (което пък няма нищо общо с Ирина = Ирини (Еιρήνη) = Мир (гръцки).Ира е с еврейски произход и означава "бдящ(а)"

Коментар

догодина пак

Коментар

Ади честит имен ден и от мен!Сега се сещам - даскалицата по история ни беше казала, че Ирина означавало мирна, а Ирена - палава. Да се похваля - днес открих плажа и имам вече загар, за разлика от Живка!

Коментар

Аз пък да се оплача - днес бях инцидентно в София. Все повече го намразвам тоз град, вЕрвайте ми. Дупка до дупка, задръствания върху дупките, колата взе да загрява... като видях табелата със зачеркнатата София, и ми стана едно хуууубаво...и газ, газ, газ ... до Ямбол (300 км) за 2 ч 40 мин. (избегнах трафика от Стара Загора до Сливен като минах през Раднево и селата).

Коментар

Immortal написа:
                Е ако знаех че Ирка всъщност е Ирина... това е друга работа... Ирке, ша извиняваш, ама не съм и предполагал Мислех, че си Ира (което пък няма нищо общо с Ирина = Ирини (Еιρήνη) = Мир (гръцки).Ира е с еврейски произход и означава "бдящ(а)"
                Ира е на галено от Ирина, на всички рускини с това име им казват "Ира". И много се дразня, когато някой каже, че името е руско.Празнувам си го на 5 май, защото си е Света мъченица Ирина, има го и на 16 април, но тогава са Агапия, Хиония и Ирина, а пък и дъщеря ми има рожден ден, така че 5 май си е "моята" дата. Вярвам, че си се разровил в Гугъла и си проучил въпроса, така че няма да пиша за живота и кончината на светицата. :D Иван миналата година ми беше пуснал тема.И благодаря за честитките на патерица!Да се оплача - снощи на репетиции си забравих телефона, а днес имам уговорка за среща в Студентски град и трябваше да ми звъннат.
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Immortal написа:
                  Аз пък да се оплача - днес бях инцидентно в София. Все повече го намразвам тоз град, вЕрвайте ми. Дупка до дупка, задръствания върху дупките, колата взе да загрява... като видях табелата със зачеркнатата София, и ми стана едно хуууубаво...и газ, газ, газ ... до Ямбол (300 км) за 2 ч 40 мин. (избегнах трафика от Стара Загора до Сливен като минах през Раднево и селата).
                  Ау ти си избрал най-готиния път през Раднево.Не ти ли се размъти главата из тези неравности?През ден го пътувам писнал ми е вече.И да се похваля:Ще си взимам гуми.И да се оплача:тази вечер съм нощна.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Мале какви хвалби съм изпуснал.Ирке,честито ти повишение в звание,честит ти имен ден на патерици.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

popara801 написа:
                      Immortal написа:
                      Ау ти си избрал най-готиния път през Раднево.Не ти ли се размъти главата из тези неравности?През ден го пътувам писнал ми е вече.И да се похваля:Ще си взимам гуми.И да се оплача:тази вечер съм нощна.
                      Скоростта ми беше такава, че изобщо не усещах неравности А и те са само до Раднево. От там до Еленово се ядва, като се кара по-бързичко не се усещат, освен ако не нацелиш някоя по дЛИбока дупка, ама аз така и не успях. От Еленово до Ямбол си е перфектен, чисто нов път. Със сигурност се стига по-бързо, като се има предвид натоварения вече трафик и многото катаджии и камери по главния път през Нова Загора и Сливен.Както се казва на развален българо-руски - Большая дупка, большая газ

Коментар

krasio_79bs написа:
                        Мале какви хвалби съм изпуснал.Ирке,честито ти повишение в звание,честит ти имен ден на патерици.
                        Тенкю, пийпъл, тенкюююю!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

не знам дали е за хвалба, ама си поръчах от Англия съединител и 4 свещи денсо и освен да се надам да няма проблеми друго не ми остава. Но това е цената на експеримента
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                            не знам дали е за хвалба, ама си поръчах от Англия съединител и 4 свещи денсо и освен да се надам да няма проблеми друго не ми остава. Но това е цената на експеримента
                            Дано като ги получиш и монтираш да имаш повод отново да се похвалиш тук. Ще сме благодарни да кажеш дали си заслужава да се купува от там.

Коментар

Хваля се : запознах се на живо с колегата GbGz и останах повече от очарована от Пунтото му ...
                              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
                                Хваля се : запознах се на живо с колегата GbGz и останах повече от очарована от Пунтото му ...
                                А от самия Борко?

Коментар

Working...
                                X