kosta написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се: нещо не ми се спи, а утре пак триаа да се става рано за лекции.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Хваля се : днес си купих нов плеар за колата и сега продавам старияОплаквам се : кмета реши да ни затвори главната улица и да я превърне в пешеходна алея ..... които се интересува от плеара който продавам ето линк http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=671430#671430
Коментар
-
Да се оплача - реших да си полея цветето, което стоеше върху компа - няколко дни - аут! Отвратителни почивни дни изкарах - в чистене и готвене, направо ми се разката фамилията!Пропуснах да се похваля за едно хубаво изкарване на 1.05.За имения ми ден разни хора ме забравиха! Да се надявам, че няма да ме забравят за рождения! За хвалене май няма нищо.Ааааа, станах майор, което в превод означава, че мъжът ми е станал КАПИТАН! Най-сетне!!! Отдавна заслужено и дълго чакано повишение!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплаквам се :днес стоях в един сервиз 4 часа и така ме напече слънцето че още не знам къде се намирам.Поне хванах малко тен. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Irka_fihi написа:Да се оплача - реших да си полея цветето, което стоеше върху компа - няколко дни - аут! Отвратителни почивни дни изкарах - в чистене и готвене, направо ми се разката фамилията!Пропуснах да се похваля за едно хубаво изкарване на 1.05.За имения ми ден разни хора ме забравиха! Да се надявам, че няма да ме забравят за рождения! За хвалене май няма нищо.Ааааа, станах майор, което в превод означава, че мъжът ми е станал КАПИТАН! Най-сетне!!! Отдавна заслужено и дълго чакано повишение!Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Irka_fihi написа:Да се оплача - реших да си полея цветето, което стоеше върху компа - няколко дни - аут! Отвратителни почивни дни изкарах - в чистене и готвене, направо ми се разката фамилията!Пропуснах да се похваля за едно хубаво изкарване на 1.05.За имения ми ден разни хора ме забравиха! Да се надявам, че няма да ме забравят за рождения! За хвалене май няма нищо.Ааааа, станах майор, което в превод означава, че мъжът ми е станал КАПИТАН! Най-сетне!!! Отдавна заслужено и дълго чакано повишение!Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Хваля се : алфата до 2 дена е готова ( след катастрофата ) вече е изчукана китосана само боя и трябваex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар