И аз да се похваля:Добра срещичка се получи на Карандила.Хапнахме пийнахме и поритахме топка-някои де.И да се оплача:Зачервил съм се от слънцето по лицето.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Айде и аз да се изфукам здравата. Значи по мои изчисления от началото на годината до сега с Живето сме навъртяли около 2000 км само по форумски срещи. До края на годината - не знам.
Хваля се:Прекарах един хубав ден на хубаво място с хубави хора. Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Оплаквам се--- в събота вечерта са ми разбили Купето,счупили са стъклото на пасажерската врата и са ми изчегъртали само винетката--- сд не е пипнато..мамка им уроди....ако ги пипна..
Хвалене: преключих с проекта и утре го предаваме.Оплакване: сега почваме да чакаме да ни го платят.
Абсолютно аналогично Само дето ние приключихме идейната фаза, сега ще чакаме да одобряат варианти и после почваме работните части,Ама аз взех 25% аванс
Хвалене: преключих с проекта и утре го предаваме.Оплакване: сега почваме да чакаме да ни го платят.
Абсолютно аналогично Само дето ние приключихме идейната фаза, сега ще чакаме да одобряат варианти и после почваме работните части,Ама аз взех 25% аванс
Ами и при нас щеше да е така ама като се почна , че ще предадем направо работен проект. Сега като ви направим един Културно- информационен център за чудо и приказ в тоя Ямбол. Мале мале
Хваля се: вече официално съм с музика в колата , и то доста силно "думка". :D :D :D :D
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар