Голямо оплакване-съкратиха ме от работа.Много лошо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване-Прикрепиха ми два кламера на СУМПС и го прибраха да им ползва шкафовете за месец.Наем в размер на 150 лева и 7 контролни точки.На гишето турили едни симпатяги ,чак ми се поиска пак да им я занеса някой път Хвалба- Ей ся ще мога са напивам кат животно.Ко е тва чудо все аз да минавам с по една бира с барбекюто.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Оплакване-Прикрепиха ми два кламера на СУМПС и го прибраха да им ползва шкафовете за месец.Наем в размер на 150 лева и 7 контролни точки.На гишето турили едни симпатяги ,чак ми се поиска пак да им я занеса някой път Хвалба- Ей ся ще мога са напивам кат животно.Ко е тва чудо все аз да минавам с по една бира с барбекюто.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
krasio_79bs написа:Оплакване-Прикрепиха ми два кламера на СУМПС и го прибраха да им ползва шкафовете за месец.Наем в размер на 150 лева и 7 контролни точки.На гишето турили едни симпатяги ,чак ми се поиска пак да им я занеса някой път Хвалба- Ей ся ще мога са напивам кат животно.Ко е тва чудо все аз да минавам с по една бира с барбекюто.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Оплаквам се -тази седмица няма да си ходя, оставам в София.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
batproho написа:Ако сега му заформиш една подходяща кутия на това Кикерче, Мареята ще разцъфти от радост .
Коментар
-
blondi_74
Реклама
Collapse
Коментар