Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изобщо не си нагъл! Претенции за литри?
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Хваля се: май няма какво да се хваля Добре де, имам нов акумулатор.Оплаквам се: вчера сутринта Алфата ми показа по категоричен начин, че иска нов акумулатор. Още следобед си го получи. 180 лева назад
      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
        Хваля се: май няма какво да се хваля Добре де, имам нов акумулатор.Оплаквам се: вчера сутринта Алфата ми показа по категоричен начин, че иска нов акумулатор. Още следобед си го получи. 180 лева назад
        Сега очаквай жена ти да ти покаже по категоричен начин, че трябва да има парфюма от 150лв., който си е харесала!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Оплаквам се: пак не успях да издържа всички лекции и рано рано приключих. :D
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Хвалба 1: Най-накрая смених третия стоп на бравата.Хвалба 2: Довечера може би вече Марчето ще е оборудвана с кутия за багаж(430л.)Оплакване 1: На работа направо ми изпиват сосаХвалба 3: На 6-ти май, май ще ме повишат в ....Оплакване 2: Снощи разбрах как се е чуствал Торнадо на Долна Баня. Честито ми Мнение 222
            Manowar - Татко
            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

...

Оплаквам се(и се хваля): В неделя, в паркинга на новия мол на Цариградско с прословутото кисело мляко от 9 ст, Мареата се оказа по-пъргава от един Мерцедес и се шмугна на набелязаното свободно място в паркинга. Шофьорът на Мерцедеса си отвори стъклото и извика:"Педал!". Може би е имал предвид колко лек е педала за газта на Мареата ... Предполагам (само предполагам), че после, след като е видял плевенския номер, е извикал и "Селянин", но това не съм го чул
              Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
              Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

fihi написа:
                Оплакване 2: Снощи разбрах как се е чуствал Торнадо на Долна Баня.
                Що бе, да не те би жена ти? Хваля се - пристигна ми новия фар за Делтата (брат ми го счупи) - втора ръка, разбира се.Оплаквам се - не сме се разбрали с човека кое е ляво и кое дясно Хваля се - с помощта на Оги и на негов колега ще заменим левия с десен фар без куриери (че дерат кожи)

Коментар

Близък приятел е в мозъчна смърт след масиран мозъчен инсулт. Лекарите в ИСУЛ не дават и 0.01% надежда. На 43 години... с две деца... жена... Страхотен човек, приятел, поет, бохем... Пиша и плача деба и шибания живот
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    Близък приятел е в мозъчна смърт след масиран мозъчен инсулт. Лекарите в ИСУЛ не дават и 0.01% надежда. На 43 години... с две деца... жена... Страхотен човек, приятел, поет, бохем... Пиша и плача деба и шибания живот
                    Ей това са гадостите на живота...Много съжалявам колега. Дано се възстанови този човек. Стискам палци и кураж.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Re: ...

karloson написа:
                      Оплаквам се(и се хваля): В неделя, в паркинга на новия мол на Цариградско с прословутото кисело мляко от 9 ст, Мареата се оказа по-пъргава от един Мерцедес и се шмугна на набелязаното свободно място в паркинга. Шофьорът на Мерцедеса си отвори стъклото и извика:"Педал!". Може би е имал предвид колко лек е педала за газта на Мареата ... Предполагам (само предполагам), че после, след като е видял плевенския номер, е извикал и "Селянин", но това не съм го чул
                      Ако човека е бил първи и е изчаквал...не че нещо, но и аз щях да си помисля така. И за двете неща.
                      Allergic To The Counterfeit

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        Това е животът. В такива моменти осъзнаваш колко безмислено е всичко. Много жалко за човека и за близките му.
                        Allergic To The Counterfeit

Коментар

да се оплача....1. счупи се фуфу...2.започнах да търся вътрешно каре в ахм-ауто.ком (редовен клиент съм)3.на снимката там за фиат ---> брава ---> тд100 --->вътешно каре --->? има грешен продукт....4. отидох в магазина им в люлин...около 4 пъти (люлин - овча купел понеже там е сервиза) със трафика и изхабения бензин на алфата (на мадамата 1.6 Вохег) представете си 5.неможаха да ми дадат нито веднъж правилната част...6.пичовете в сервиза ще ми искат неустойка задето колата ми ще стои няколко дни в сервиза без да я правят...7.поне 3-4-5-6-7?! дни ще съм без кола защото почивам на две седмици по един ден после два...8.направо ми е зле...мацката ми се сърди...колата е счупена...нямам думи...ако някой може да ме утеши...
                          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            Искренно съжалявам за приятеля ти!Аз през последните години загубим 3-ма близки, баща ми почина ей така от нищото без да е бил болен от нищо, но пушач от 40 год.Гадно нещо е живота, докато се обърнеш и хоп !

Коментар

Re: ...

fiat_fan написа:
                              karloson написа:
                              Ако човека е бил първи и е изчаквал...не че нещо, но и аз щях да си помисля така. И за двете неща.
                              Не беше първи и не изчакваше... Аз карах в редицата, а той се появи иззад ъгъла. Още повече - свободното място се падаше в мое дясно и негово ляво, и за да го заеме той, трябваше да ми пресече пътя. Не знам дали правилника за движение по пътищата важи и в паркинга, но все си мисля, че би трябвало да важи.
                              Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                              Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Хваля се : алфата ми е готова
                                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Working...
                                X