Изобщо не си нагъл! Претенции за литри?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
gantcho написа:Хваля се: май няма какво да се хваля Добре де, имам нов акумулатор.Оплаквам се: вчера сутринта Алфата ми показа по категоричен начин, че иска нов акумулатор. Още следобед си го получи. 180 лева назад"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплаквам се: пак не успях да издържа всички лекции и рано рано приключих. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Хвалба 1: Най-накрая смених третия стоп на бравата.Хвалба 2: Довечера може би вече Марчето ще е оборудвана с кутия за багаж(430л.)Оплакване 1: На работа направо ми изпиват сосаХвалба 3: На 6-ти май, май ще ме повишат в ....Оплакване 2: Снощи разбрах как се е чуствал Торнадо на Долна Баня. Честито ми Мнение 222Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
...
Оплаквам се(и се хваля): В неделя, в паркинга на новия мол на Цариградско с прословутото кисело мляко от 9 ст, Мареата се оказа по-пъргава от един Мерцедес и се шмугна на набелязаното свободно място в паркинга. Шофьорът на Мерцедеса си отвори стъклото и извика:"Педал!". Може би е имал предвид колко лек е педала за газта на Мареата ... Предполагам (само предполагам), че после, след като е видял плевенския номер, е извикал и "Селянин", но това не съм го чулFiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
fihi написа:Оплакване 2: Снощи разбрах как се е чуствал Торнадо на Долна Баня.
Коментар
-
Близък приятел е в мозъчна смърт след масиран мозъчен инсулт. Лекарите в ИСУЛ не дават и 0.01% надежда. На 43 години... с две деца... жена... Страхотен човек, приятел, поет, бохем... Пиша и плача деба и шибания животVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Близък приятел е в мозъчна смърт след масиран мозъчен инсулт. Лекарите в ИСУЛ не дават и 0.01% надежда. На 43 години... с две деца... жена... Страхотен човек, приятел, поет, бохем... Пиша и плача деба и шибания животA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:Оплаквам се(и се хваля): В неделя, в паркинга на новия мол на Цариградско с прословутото кисело мляко от 9 ст, Мареата се оказа по-пъргава от един Мерцедес и се шмугна на набелязаното свободно място в паркинга. Шофьорът на Мерцедеса си отвори стъклото и извика:"Педал!". Може би е имал предвид колко лек е педала за газта на Мареата ... Предполагам (само предполагам), че после, след като е видял плевенския номер, е извикал и "Селянин", но това не съм го чулAllergic To The Counterfeit
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Близък приятел е в мозъчна смърт след масиран мозъчен инсулт. Лекарите в ИСУЛ не дават и 0.01% надежда. На 43 години... с две деца... жена... Страхотен човек, приятел, поет, бохем... Пиша и плача деба и шибания животAllergic To The Counterfeit
Коментар
-
да се оплача....1. счупи се фуфу...2.започнах да търся вътрешно каре в ахм-ауто.ком (редовен клиент съм)3.на снимката там за фиат ---> брава ---> тд100 --->вътешно каре --->? има грешен продукт....4. отидох в магазина им в люлин...около 4 пъти (люлин - овча купел понеже там е сервиза) със трафика и изхабения бензин на алфата (на мадамата 1.6 Вохег) представете си 5.неможаха да ми дадат нито веднъж правилната част...6.пичовете в сервиза ще ми искат неустойка задето колата ми ще стои няколко дни в сервиза без да я правят...7.поне 3-4-5-6-7?! дни ще съм без кола защото почивам на две седмици по един ден после два...8.направо ми е зле...мацката ми се сърди...колата е счупена...нямам думи...ако някой може да ме утеши...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Близък приятел е в мозъчна смърт след масиран мозъчен инсулт. Лекарите в ИСУЛ не дават и 0.01% надежда. На 43 години... с две деца... жена... Страхотен човек, приятел, поет, бохем... Пиша и плача деба и шибания живот
Коментар
-
Re: ...
fiat_fan написа:karloson написа:Оплаквам се(и се хваля): В неделя, в паркинга на новия мол на Цариградско с прословутото кисело мляко от 9 ст, Мареата се оказа по-пъргава от един Мерцедес и се шмугна на набелязаното свободно място в паркинга. Шофьорът на Мерцедеса си отвори стъклото и извика:"Педал!". Може би е имал предвид колко лек е педала за газта на Мареата ... Предполагам (само предполагам), че после, след като е видял плевенския номер, е извикал и "Селянин", но това не съм го чулFiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар