Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И от двете по малкоhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=664083#664083
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хваля се:Направих нещо,което се каня от доста време,а именно да си подреда всички снимки по папки,малко ред да има. Е направих го. :P
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Хайде да се оплача:Бучнаха ми фиш 30лв. за превишена скорост.А Аз влизам в селото по инерция и пред мен друга кола от която имах дистанция.Ама както и да е.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

хвалба направихме и сефтето след дълго чаканеhttp://www.youtube.com/watch?v=HTGWpJ3lO6c
          Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

Оплаквам се... кризата е на лице и в Италия, и нямам работа Хваля се: ... няма с какво
            Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
            Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

fast_ghost написа:
              Оплаквам се... кризата е на лице и в Италия, и нямам работа Хваля се: ... няма с какво
              И аз няма с кво да се похваля, а оплаквания бол. :D
              Виж бейби не сме глупаци,
              ние сме отбор от здравеняци.
              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Почвам да чета "Листопад". Хвалба си е отвсякъде. И пийвам червено винце (от на свекъра). Много е гут! Надраве на всички! Ако след 2 часа се скарам на някого, да знаете, че съм прекалила с винцето и да не ми давате БАНани! Имам си бол, купихме ги на 0.80ст.килото от няква безумна промоция в Кауфланд. И това е хвалба!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Почвам да чета "Листопад". Хвалба си е отвсякъде. И пийвам червено винце (от на свекъра). Много е гут! Надраве на всички! Ако след 2 часа се скарам на някого, да знаете, че съм прекалила с винцето и да не ми давате БАНани!
                  Ако до 1 час не ни сипеш и на нас по винце да не се чудиш защо ти е БАНана.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Има 4 кила, дал’ ша стигнат на целио форум? Първите 10 човека са с предимство - една чашка + още една бонус! Изпрати смс на 1111 за една чашка, 2222 за 2 чашки и т.н.Цена на услугата - 5.60 за чашка + 3.60 за смс-а.
                    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Цена на услугата - 5.60 за чашка + 3.60 за смс-а.
                      С или без ДДС

Коментар

Без, без... Похвали се, оплачи се за рождения ден, освен че си оцелял!
                        Ванга

Коментар

Ми освен, че отказах е*ане друго за оплакване няма. Ама то щото съм тъпо парче На другия ден си наваксах е*ането

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Има 4 кила, дал’ ша стигнат на целио форум? Първите 10 човека са с предимство - една чашка + още една бонус! Изпрати смс на 1111 за една чашка, 2222 за 2 чашки и т.н.Цена на услугата - 5.60 за чашка + 3.60 за смс-а.
                            искаме мостра

Коментар

strajaro написа:
                              Irka_fihi написа:
                              искаме мостра
                              На лично, по скайп, във фейсбук или старомодната поща?
                              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                                strajaro написа:
                                Irka_fihi написа:
                                искаме мостра
                                На лично, по скайп, във фейсбук или старомодната поща?
                                по пощата с колет за вашя сметка

Коментар

Working...
                                X