=Rudi= написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
Явор Митев
Похвалвам се - вече съм официално изписан. Почти не куцам, болки почти никакви. Голяма мизерия беше, малиииии...Оплакване - както се пее в една песен - "Остаряваме бавно, остаряваме бавно...неусетно почти..."Офффффффф !!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Оплаквам се: туко-що се връщам от тренировка и съм смазан. А на всичкото от горе няма и топла вода.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Огромно, ама наистина огромно оплакване: начупих си стъклото на часовника по изключително глупав начин. Направо ме тресе от яд. Сложих го на бар плота до бутилката с кола. Минах от другата страна и помръднах бутилката, за да си направя място за нещо друго и чух ужасния звук върху плочките. Изключително ме е яд, направо не мога да го опиша. Освен, че никак не е евтин, ми е и подарък... (емотикон блъскане на глава в стена) Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
Коментар
-
голямо оплакване : може да не ида на Пунто срещата ПунтиЧко не е за дълъг път- тропа, лопа и лапа кат змейТипиЧко ( на приятеля ми колата ) нещо и стана - един майстор май си остави ръцетеплаче ми се ...Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
gantcho написа:kiro_of_the_day написа:Хвалба - от 03.05. ще си сменям работата.Оплакване - от 03.05. ще си сменям работата.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:gantcho написа:kiro_of_the_day написа:Хвалба - от 03.05. ще си сменям работата.Оплакване - от 03.05. ще си сменям работата.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:gantcho написа:kiro_of_the_day написа:Хвалба - от 03.05. ще си сменям работата.Оплакване - от 03.05. ще си сменям работата.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар