Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

=Rudi= написа:
    Humppa написа:
    Оплакване: вчера стъпих на ръждив пирон. Кракът ми е с отток и куцам. Провалиха ми се работните планове за седмицата
    Иди да те боцнат за тетанус, че може да стане по-зле, ако се инфектира.
    Боцнаха ме в Патологична помощ, т.е. Бърза помощ. Нооо.... едвам ги събудих маскарите, в 14:30 :DП.П. Иначе като бях в 3-ти курс в техникума си пробих доста сериозно цялото стъпало на 20-сантиметров пирон. Лежах доста време в болница с инфекции. Съсипаха ме от антибиотици тогава...

Коментар

Похвалвам се - вече съм официално изписан. Почти не куцам, болки почти никакви. Голяма мизерия беше, малиииии...Оплакване - както се пее в една песен - "Остаряваме бавно, остаряваме бавно...неусетно почти..."Офффффффф !!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Оплаквам се: туко-що се връщам от тренировка и съм смазан. А на всичкото от горе няма и топла вода.
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Огромно, ама наистина огромно оплакване: начупих си стъклото на часовника по изключително глупав начин. Направо ме тресе от яд. Сложих го на бар плота до бутилката с кола. Минах от другата страна и помръднах бутилката, за да си направя място за нещо друго и чух ужасния звук върху плочките. Изключително ме е яд, направо не мога да го опиша. Освен, че никак не е евтин, ми е и подарък... (емотикон блъскане на глава в стена) Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41

Коментар

оплаквам се пак съм нощна
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Хвалба - от 03.05. ще си сменям работата.Оплакване - от 03.05. ще си сменям работата.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Хваля се : днес ходихме с приятели на София до "adidas"да си напазаруваме и после похапнахме едно хубаво в мак доналт-aОплаквам се : за жалост времето беше много лошо и неможахме да се разходиме никъде , но не се отчайвам , защото тепарва се почват екскурзииките :D
                Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Оплаквам се: Времето пак е отвратително! Каним се с компанията от 1 месец за палатка, апак все е гадно времето!
                  Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                  Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

голямо оплакване : може да не ида на Пунто срещата ПунтиЧко не е за дълъг път- тропа, лопа и лапа кат змейТипиЧко ( на приятеля ми колата ) нещо и стана - един майстор май си остави ръцетеплаче ми се ...
                    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Оплаквам се : Фичо пак почнаха да го предават колената ( разбирайте предницата ) :D:D
                      Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

хваля се: днес си сложих новозакупените лети джанти от колегата berberian.след известен период за освежаване са станали супер2 ръце боя2 ръце лак с втвърдители резултата е на лице....../сори за кофти качеството на снимките ама са с телефона/
                        Прикачени файлове
                        AUDI 1.8 20V TURBO
                        ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          Хвалба - от 03.05. ще си сменям работата.Оплакване - от 03.05. ще си сменям работата.
                          Радост: Ха, браво, дано да е по-добра работа!Съчувствие: Баси, дано не са те уволнили, а да си напуснал по собствена воля!
                          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
                            kiro_of_the_day написа:
                            Радост: Ха, браво, дано да е по-добра работа!Съчувствие: Баси, дано не са те уволнили, а да си напуснал по собствена воля!
                            Не са ме уволнили - махам се от държавната администрация - не мога повече да търпя дебилни и самозабравили се управляващи. На предните им трябваха обикновенно по 2 години, на тези им стигнаха 2 месеца... Не искам да съм част от това, което става. У сред кризата се муам у частния сектор и каквото сабя покаже. Работата е по-добра, заплащането също.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              gantcho написа:
                              kiro_of_the_day написа:
                              Не са ме уволнили - махам се от държавната администрация - не мога повече да търпя дебилни и самозабравили се управляващи. На предните им трябваха обикновенно по 2 години, на тези им стигнаха 2 месеца... Не искам да съм част от това, което става. У сред кризата се муам у частния сектор и каквото сабя покаже. Работата е по-добра, заплащането също.
                              ми да махайсе на държавна работа пари няма успехчета на новата
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                gantcho написа:
                                kiro_of_the_day написа:
                                Той и бат Бойко така каза по новините!В държавата няма кадърен персонал.На всички нива се краде.Ами идва сремето в което ще разпускаме държавата!
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X