Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

оплаквам се:днес следобяд ми се скапа настроението от всякъде, поради определени причини, надявам се на равновесието в природата, че след всяко лошо идва нещо хубаво..

Коментар

Immortal написа:
      Трябва да се подмазваме на властта, няма как
      Още не бяхме го избрали. Плюс туй форума на мен ми подари интернет и нощувката на Ичера.

Коментар

Продължавам си тирадите в тая тема Този път се хваля: Купих си нов пореден телефон. Последния си го купих преди 4 месеца

Коментар

Оплакване: Вече трети ден летищата са затворени и не мога да се прибера в България Трябваше да пътувам днес, после утре, но са продължили забраната за излитане до 7 часа сутринта, като се очаква да я удължат за целия ден... Какъв е тоя късмет, кажете ми? Да вземе да изригне вулкан...Чак ми става смешно вече...
          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

///// написа:
            kosta написа:
            хваля се : довечера си взимам колата от майстор с новите скорости, радиатор, хидравлика и колектори, които Живко ми подари на срещата в Долна баня ! оплаквам се : нямам една стотинка !
            ОТ ИМЕТО НА ЦЕЛИЯ ФИАТ-ФОРУМ Е ТОЗ ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕННИЯ ДЕН! Колко пъти да ти го повторя! Аз бях само деливри-то.
            Тогава дължа извинение и в същото време ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ на целия Форум !
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

SokOtPraskova написа:
              Оплакване: Вече трети ден летищата са затворени и не мога да се прибера в България Трябваше да пътувам днес, после утре, но са продължили забраната за излитане до 7 часа сутринта, като се очаква да я удължат за целия ден... Какъв е тоя късмет, кажете ми? Да вземе да изригне вулкан...Чак ми става смешно вече...
              Като гледам прогнозите, като гледам как вулканът продължава да бълва пепел, като гледам и как се повишава вероятността да изригне съседния, много по-голям вулкан - най-добре си търси алтернативен транспорт... Евростар експресите тръгват от гара Сейнт Панкрас Интернешънъл в Лондон за Брюксел приблизително на 2 часа и за Париж средно на 40 минути. После търсиш начин да се приближаваш към БГ А има и директни автобусни линии Лондон - София Автобусите тръгват от Victoria Green Line Coach Station, Лондон в 19.00 в понеделник. 99 паунда струва еднопосочния билет за възрастен. За справки: phone: +44 20 76301252Има и други автобуси от Париж или Брюксел - за подробности - http://www.rta.government.bg/m_prevozi.htmlСкъпичко е, ама ти си направи сметката дали няма да ти е по-скъпо да чакаш там, неизвестно колко.Между другото, този вулкан сигурно ще го тълкуват като форс-мажорни обстоятелства, така че обезщетение няма да ти платят от авиокомпанията...

Коментар

Хваля се: от днес вече ПунтиЧко има ангелски очички ... Стоят много добре. Утре ще кача снимки
                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

SokOtPraskova написа:
                  Ох направо се замислям да дойда да те взема!Къде си с кой си???
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оплаквам се : след като си боядисах колата ( преди 2 седмици) след като я стегнах нацяло ходова част сичко ( пак преди 2 седмици ) купих си чисто нови гуми преди седмица тази вечер след като се прибираме с приятелката ми от бар карам и минавам покрай общината ( във Варна ) някво браво ми се натяга отзаде ( аз карам в лява лента ) и му натиснах спирачките да спре да ми се вре ( натиснах разбирайте лекичко колкото да светни стопа) и дупето ма изпреварва с рязка маневра като завива на дясно колата му са занесиии ми ма блъсна съответно аз се удрям в бордиура и от там саборих парапета и алфата цялата вурху островчето и начупения парапет ( или ограда там както се води на островчето ) на алфата фара ми е счупен + мигача + халогена + бронята е много зле + калника (десниа) + капака + 2 криви джанти а капака е усукан и не мога да го отворя + колата ми бие в ляво .............................. И пинкото слези и ми каза ИЗВИНЯВАЙ БРАТО . ако не беши приятелката ми щях да му разбия главата А и 2-те ми нови гуми предните трябва да ги хвърля заради бордиура
                    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Immortal написа:
                      Като гледам прогнозите, като гледам как вулканът продължава да бълва пепел, като гледам и как се повишава вероятността да изригне съседния, много по-голям вулкан - най-добре си търси алтернативен транспорт... Евростар експресите тръгват от гара Сейнт Панкрас Интернешънъл в Лондон за Брюксел приблизително на 2 часа и за Париж средно на 40 минути. После търсиш начин да се приближаваш към БГ Скъпичко е, ама ти си направи сметката дали няма да ти е по-скъпо да чакаш там, неизвестно колко.Между другото, този вулкан сигурно ще го тълкуват като форс-мажорни обстоятелства, така че обезщетение няма да ти платят от авиокомпанията...
                      Благодаря ти за информацията. Обмислям други варианти, но лошото е, че освен билет за автобус Лондон-София, имам да купувам и билет Единбург - Лондон (който е над 100 паунда с влак, например) пътя ще ми стане доста скъп... а в момента съм на гости на моя братовчедка, та поне не плащам хотели и не спя на летището...все пак утре трябваше да съм на работа в 9 сутринта и май няма да успея...
                      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

ето ги ангелските ми очички
                        Прикачени файлове
                        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Оплакване: вчера стъпих на ръждив пирон. Кракът ми е с отток и куцам. Провалиха ми се работните планове за седмицата

Коментар

Humppa написа:
                            Оплакване: вчера стъпих на ръждив пирон. Кракът ми е с отток и куцам. Провалиха ми се работните планове за седмицата
                            Иди да те боцнат за тетанус, че може да стане по-зле, ако се инфектира.

Коментар

Понеделник е.От сутринта ми вдигат кръвното.Лош старт на седмицата
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                                Понеделник е.От сутринта ми вдигат кръвното.Лош старт на седмицата
                                И за мен се очертава напрегната седмица. Ще имам много ядове. Напрегнато ми е, чувствам и пролетната умора, а кафетата не успяват да ме стимулират, напритив изнервят ме още повече. . Минавам на "Сарженор" за тонус.Хвалба: Ракията отново ми потръгна с пролетните салати.
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X