оплаквам се:днес следобяд ми се скапа настроението от всякъде, поради определени причини, надявам се на равновесието в природата, че след всяко лошо идва нещо хубаво..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondi_74
-
Оплакване: Вече трети ден летищата са затворени и не мога да се прибера в България Трябваше да пътувам днес, после утре, но са продължили забраната за излитане до 7 часа сутринта, като се очаква да я удължат за целия ден... Какъв е тоя късмет, кажете ми? Да вземе да изригне вулкан...Чак ми става смешно вече...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
///// написа:kosta написа:хваля се : довечера си взимам колата от майстор с новите скорости, радиатор, хидравлика и колектори, които Живко ми подари на срещата в Долна баня ! оплаквам се : нямам една стотинка !Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Оплакване: Вече трети ден летищата са затворени и не мога да се прибера в България Трябваше да пътувам днес, после утре, но са продължили забраната за излитане до 7 часа сутринта, като се очаква да я удължат за целия ден... Какъв е тоя късмет, кажете ми? Да вземе да изригне вулкан...Чак ми става смешно вече...
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Оплакване: Вече трети ден летищата са затворени и не мога да се прибера в България Трябваше да пътувам днес, после утре, но са продължили забраната за излитане до 7 часа сутринта, като се очаква да я удължат за целия ден... Какъв е тоя късмет, кажете ми? Да вземе да изригне вулкан...Чак ми става смешно вече...FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Оплаквам се : след като си боядисах колата ( преди 2 седмици) след като я стегнах нацяло ходова част сичко ( пак преди 2 седмици ) купих си чисто нови гуми преди седмица тази вечер след като се прибираме с приятелката ми от бар карам и минавам покрай общината ( във Варна ) някво браво ми се натяга отзаде ( аз карам в лява лента ) и му натиснах спирачките да спре да ми се вре ( натиснах разбирайте лекичко колкото да светни стопа) и дупето ма изпреварва с рязка маневра като завива на дясно колата му са занесиии ми ма блъсна съответно аз се удрям в бордиура и от там саборих парапета и алфата цялата вурху островчето и начупения парапет ( или ограда там както се води на островчето ) на алфата фара ми е счупен + мигача + халогена + бронята е много зле + калника (десниа) + капака + 2 криви джанти а капака е усукан и не мога да го отворя + колата ми бие в ляво .............................. И пинкото слези и ми каза ИЗВИНЯВАЙ БРАТО . ако не беши приятелката ми щях да му разбия главата А и 2-те ми нови гуми предните трябва да ги хвърля заради бордиураex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Immortal написа:Като гледам прогнозите, като гледам как вулканът продължава да бълва пепел, като гледам и как се повишава вероятността да изригне съседния, много по-голям вулкан - най-добре си търси алтернативен транспорт... Евростар експресите тръгват от гара Сейнт Панкрас Интернешънъл в Лондон за Брюксел приблизително на 2 часа и за Париж средно на 40 минути. После търсиш начин да се приближаваш към БГ Скъпичко е, ама ти си направи сметката дали няма да ти е по-скъпо да чакаш там, неизвестно колко.Между другото, този вулкан сигурно ще го тълкуват като форс-мажорни обстоятелства, така че обезщетение няма да ти платят от авиокомпанията...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Humppa
Оплакване: вчера стъпих на ръждив пирон. Кракът ми е с отток и куцам. Провалиха ми се работните планове за седмицата
Коментар
-
krasio_79bs написа:Понеделник е.От сутринта ми вдигат кръвното.Лош старт на седмицатаA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар