Е каааааак мооже ? Без книжка ? Разочарован съм ! Оплаквам се: Ще слагам цайси.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:Princo написа:Оплаквам се: Ще слагам цайси.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ми влизаме у затворо, аз и без т’ва съм за там дет чат-пат карам без книжка. Айде да не казвам на отиване с колко карахме...Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Humppa написа:Личният ми лекър не е доволен само от килограмите...."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Immortal написа:Чакам Сутров да се похваля/оплаче за резултата от срещата със закона.Оплаквам се - от няколко дни усилено ми се спи и задрямвам на всяко възможно място... ко става не знам.Хваля се - ей ся си лягам в леглото и си спирам телефоните... тоз път ще се наспя като хората!Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Като стана въпрос за сън.Хваля се: Най-сетне пристигна матрака на щерка ми - чакахме го месец...Оплаквам се: Нашият матрак все още го няма. Чакали ги от завода Ама КО ША ПРАИМ ША го чакаме, ама вече стария се изтърбуши съвсем.ПС: През деня ще отмарям морна трътка на италианска седалка в италианска кола, а вечер ще отмарям на италиански матрак, а като се има впредвид и кулинарните ми предпочитания ( за бургазлии 500 гр.пица+бира в пъб Виктория - 3,70) очаквам да се превърна в поклонник на всьо италианско. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Като стана въпрос за сън.Хваля се: Най-сетне пристигна матрака на щерка ми - чакахме го месец...Оплаквам се: Нашият матрак все още го няма. Чакали ги от завода Ама КО ША ПРАИМ ША го чакаме, ама вече стария се изтърбуши съвсем.ПС: През деня ще отмарям морна трътка на италианска седалка в италианска кола, а вечер ще отмарям на италиански матрак, а като се има впредвид и кулинарните ми предпочитания ( за бургазлии 500 гр.пица+бира в пъб Виктория - 3,70) очаквам да се превърна в поклонник на всьо италианско. :D
Коментар
-
krasio_79bs написа:ntodorov написа:Като стана въпрос за сън.Хваля се: Най-сетне пристигна матрака на щерка ми - чакахме го месец...Оплаквам се: Нашият матрак все още го няма. Чакали ги от завода Ама КО ША ПРАИМ ША го чакаме, ама вече стария се изтърбуши съвсем.ПС: През деня ще отмарям морна трътка на италианска седалка в италианска кола, а вечер ще отмарям на италиански матрак, а като се има впредвид и кулинарните ми предпочитания ( за бургазлии 500 гр.пица+бира в пъб Виктория - 3,70) очаквам да се превърна в поклонник на всьо италианско. :D
Коментар
-
blondi_74
Оплаквам се-днес цял ден нямам настроение, на всичкото отгоре имах много работа, като се прибрах нета ми пак взе да прекъсва, общо взето кофти ден без нито една усмивка..чак се радвам че свърши ако и утре е същия ще се гръмна вече..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар