Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

batproho написа:
    п.с. скъпите ни работодатели не признават никакви празници!
    Това беше една от причините, поради които не ща никога повече да имам шеф.Предпочитам с по-малко пари, но без шеф. Аман от шефове!!!

Коментар

Дидо имаш право но не можем всички да сме си шефове, явно трябва да има и наемен персонал, за съжаление.
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Оплаквам се, хваля се: Изпържи ми се фъшкията, обаче подобрен рекорд - Велико Търново - Сливен = 35мин.

Коментар

ей КАМИКАДЗЕ си голямо да знаеш
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Хваля се: сложих си колата на 16-ки с нови гуми.Оплаквам се: не мога да си намеря лепенки за капачките на джантите.

Коментар

coolboby написа:
              Оплаквам се, хваля се: Изпържи ми се фъшкията, обаче подобрен рекорд - Велико Търново - Сливен = 35мин.
              Абсолютно невъзможно!Най-къс път - Търново-Елена-Сливен - 110 км. с МНОГО завои.През Хаинбоаз е 112 км.И в двата случая ти трябва средна скорост от почти 200 км/ч.Боби, първи април беше преди няколко дни. Закъснял си!

Коментар

хваля се .... след нема и седмица отивам на срещата на ФФБ в Долна Баня и ще се видя с всички приятели, които тооооооолкова много ми липсват !
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Immortal написа:
                  coolboby написа:
                  Абсолютно невъзможно!Най-къс път - Търново-Елена-Сливен - 110 км. с МНОГО завои.През Хаинбоаз е 112 км.И в двата случая ти трябва средна скорост от почти 200 км/ч.Боби, първи април беше преди няколко дни. Закъснял си!
                  И аз това щях да казвам. Да не говорим, че това за мен не е хвалба, а престъпление. Ей заради подобен "герой" вчера пред мен щеше да стане зверско меле. Добре че само се удариха странично, виновника избяга, но след като се обадих на 166 беше спрян от полицаи след няколко километра, за което заслужават поздравления.
                  Allergic To The Counterfeit

Коментар

Immortal написа:
                    coolboby написа:
                    Много добре знаеш доброто състояние на Хаинбоаз и подбалканския път Естествено не бях с Фиата, а с V12.

Коментар

kosta написа:
                      хваля се .... след нема и седмица отивам на срещата на ФФБ в Долна Баня и ще се видя с всички приятели, които тооооооолкова много ми липсват !
                      Аз пък ще намина да проверя и дигустирам кой каква пукница носи!

Коментар

Оплаквам се!: Вчера си гръмнах едната предна гума в една много хубава дупка. Гумата за нищо не става.
                        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                          Оплаквам се!: Вчера си гръмнах едната предна гума в една много хубава дупка. Гумата за нищо не става.
                          Стига бре,пак ли ти.

Коментар

Абе не знам пак ли той, ама аз вчера в Берковица отнесох картера :D
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                              Абе не знам пак ли той, ама аз вчера в Берковица отнесох картера :D
                              Еее това вече е много лошо.От дупка ли го отнесе картера?

Коментар

Задигната шахта ... чукнала е само пробката и е откъртила назад резбата и малко нагоре ...
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X