Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се: ще дават някой лев за празниците и ще има за агне и още нещо.Оплакване: не са като миналата година ама не е пък без нищо.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

И Аз да се похваля:От днес чак вторник съм нощна.И да се оплача:Няма никакъв лев за празниците.Само полагащата се заплата от 2500лв.(шега бе естествено).
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
        И Аз да се похваля:От днес чак вторник съм нощна.И да се оплача:Няма никакъв лев за празниците.Само полагащата се заплата от 2500лв.(шега бе естествено).
        Това 2500 да не е евро бре,и само да се скатаваш???? Та сега майтап бе колеги,то добре че е майтапа та да си кажем истината.

Коментар

хваля се - отпуска съм от утре! до 12-и...оплаквам се - ши ходя на гости на тъщата
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
            хваля се - отпуска съм от утре! до 12-и...оплаквам се - ши ходя на гости на тъщата
            Офф, разбирам те. И аз трябва да ходя на гости. Тъща ми ( и жената ) са от Плевен. Имам време да размислям по пътя. Ама няма как. Срещата ни е необратим процес:D . Желая ти приятни мигове с нея. На мен ще ми е весело първите два дни :D
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Оплаквам се че два дни нямах интернет....сега пак се оплаквам защото имам , но пък по по цяла нощ вися пред лаптопа шегичка само тази вечер ще е ..утре ще спя

Коментар

хваля се:Вчера след като бихме ЦСКА ми е много готино,супер настроение, а и днес е последния работен ден!

Коментар

VesMil написа:
                  хваля се:Вчера след като бихме ЦСКА ми е много готино,супер настроение, а и днес е последния работен ден!
                  То наистина си е за хвалене,догодина като изпаднете пак във Б група няма да имате много поводи за хвалене.

Коментар

nai7 написа:
                    VesMil написа:
                    То наистина си е за хвалене,догодина като изпаднете пак във Б група няма да имате много поводи за хвалене.
                    Има ли значение къде ще сме, ние сме БЕРОЕ! Обичаме си отбора.Колко жалко е да си чор...р

Коментар

VesMil написа:
                      nai7 написа:
                      VesMil написа:
                      Има ли значение къде ще сме, ние сме БЕРОЕ! Обичаме си отбора.Колко жалко е да си чор...р
                      Абе да ти кажа чесно не е жалко,като отидеш на стадиона и влезеш във музея на славата и видиш колко купи и титли са спечели по скоро се чустваш горд.Един слаб сезон не омаловажава всички тези титли и купи.Затова и казах че това ще ви си най-големите успехи победите над ЦСКА и Левски.

Коментар

nai7 написа:
                        Абе да ти кажа чесно не е жалко,като отидеш на стадиона и влезеш във музея на славата и видиш колко купи и титли са спечели по скоро се чустваш горд.Един слаб сезон не омаловажава всички тези титли и купи.Затова и казах че това ще ви си най-големите успехи победите над ЦСКА и Левски.
                        Колега, знам че си много запален ЦСКА-р, ама не се набирай на това дето градския казва , че му е готино. Никой не умаловажава титлите ви, а просто му е кеф за успеха на Берое, а ти веднага го нападна. Все пак не всеки ден се случва. Разбрах, че на стадиона иначе е било много яко.
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                          nai7 написа:
                          Колега, знам че си много запален ЦСКА-р, ама не се набирай на това дето градския казва , че му е готино. Никой не умаловажава титлите ви, а просто му е кеф за успеха на Берое, а ти веднага го нападна. Все пак не всеки ден се случва. Разбрах, че на стадиона иначе е било много яко.
                          Нямаш грижи.

Коментар

Оплаквам се: Туко що изсипах едни 135 лева за 2 носачаХваля се: Най-накрая ще си ги сменя, търсят ме отдавнап.с. Носачите са Ocap с 3 год. гаранция от AXM
                            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                              Оплаквам се: Туко що изсипах едни 135 лева за 2 носачаХваля се: Най-накрая ще си ги сменя, търсят ме отдавнап.с. Носачите са Ocap с 3 год. гаранция от AXM
                              Стига бре няма ли да спреш най-накрая със тези ремонти,и да дойдеш на Уеста.

Коментар

nai7 написа:
                                reter написа:
                                Стига бре няма ли да спреш най-накрая със тези ремонти,и да дойдеш на Уеста.
                                По-миналата седмица бях, самоче бяхме 5 човека
                                Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                                Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Working...
                                X