Хваля се: ще дават някой лев за празниците и ще има за агне и още нещо.Оплакване: не са като миналата година ама не е пък без нищо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
popara801 написа:И Аз да се похваля:От днес чак вторник съм нощна.И да се оплача:Няма никакъв лев за празниците.Само полагащата се заплата от 2500лв.(шега бе естествено).
Коментар
-
donnna написа:хваля се - отпуска съм от утре! до 12-и...оплаквам се - ши ходя на гости на тъщатаA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
blondi_74
Оплаквам се че два дни нямах интернет....сега пак се оплаквам защото имам , но пък по по цяла нощ вися пред лаптопа шегичка само тази вечер ще е ..утре ще спя
Коментар
-
nai7 написа:VesMil написа:хваля се:Вчера след като бихме ЦСКА ми е много готино,супер настроение, а и днес е последния работен ден!
Коментар
-
VesMil написа:nai7 написа:VesMil написа:хваля се:Вчера след като бихме ЦСКА ми е много готино,супер настроение, а и днес е последния работен ден!
Коментар
-
nai7 написа:Абе да ти кажа чесно не е жалко,като отидеш на стадиона и влезеш във музея на славата и видиш колко купи и титли са спечели по скоро се чустваш горд.Един слаб сезон не омаловажава всички тези титли и купи.Затова и казах че това ще ви си най-големите успехи победите над ЦСКА и Левски.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:nai7 написа:Абе да ти кажа чесно не е жалко,като отидеш на стадиона и влезеш във музея на славата и видиш колко купи и титли са спечели по скоро се чустваш горд.Един слаб сезон не омаловажава всички тези титли и купи.Затова и казах че това ще ви си най-големите успехи победите над ЦСКА и Левски.
Коментар
-
nai7 написа:reter написа:Оплаквам се: Туко що изсипах едни 135 лева за 2 носачаХваля се: Най-накрая ще си ги сменя, търсят ме отдавнап.с. Носачите са Ocap с 3 год. гаранция от AXMFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар