Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tornado написа:
    Хваля се вече си имам мотор КТМ 400 откъсва ми ръцете от тяга.
    Да му туриш стикер

Коментар

Tornado написа:
      Ей това е истинското ендуро. Едно време моторджиите ми викаха Живко-катеема.

Коментар

Оплаквам се - блъсна ме комшията на паркинга в стационарно положение ...
        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Tornado написа:
          Щях да ти пиша ЛС, но вече си си купил мАтор

Коментар

Оплаквам се: Пътувах за Виена 30 часа,след като задния лагер на френския боклук с който пътувахме се разви за 300 км. и за малко за блокира..Спах в колата до сутринта,че нямаше къде да търсим в 3 часа през ноща хотели.. На следващия ден ни я оправиха,но една част от магистралата беше затворена и се загубихме.. Още едно оплакване: Незнам дали ще успеем да се преберем с Реното,че започна да вие нещо друго.......Хваля се: След всичко това си прекарваме страхотно
            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
              Хваля се: След всичко това си прекарваме страхотно
              Да донесеш снимки! Весело изкарване!

Коментар

хваля се: адски съм доволна, че открих този форум :D Много ми помагате момчета, благодаря !
                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Оплаквам се: Приятел преди време катастрофира със 160 и имаше само аркада на веждата, тази нощ го сънувах, но положението беше по-зле !!!

Коментар

Оплаквам се: Почити сигурно е че няма да дойдем на срещата, все пак има още няколко дни ,но чудо едвали ще се случи!

Коментар

Tornado написа:
                      Ще ме повозиш ли? nai7 - айде жив и здрав, и повече да не пипаш там, където не ти е работа! Оплакване - спряха ни телефоните, изтича ни гражданската, ще ни спират и нета, егати кефа! Току-що от силното течение се счупи стъклото на холната врата. Кой знае колко пари ще ни излезе!
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Оплаквам се: пенсионера на светофара със жигулатора даде на задна и слезе да се кара защо съм го блъснал че и на бои налитаХваля се: колата е здрава само номера е смачкан както и носа на некролога
                        FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
                        ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
                        миг невнимание и вече си татко

Коментар

loki написа:
                          Оплаквам се: пенсионера на светофара със жигулатора даде на задна и слезе да се кара защо съм го блъснал че и на бои налитаХваля се: колата е здрава само номера е смачкан както и носа на некролога
                          Ми що не го паркира та да се похвалиш качествено
                          Bravo 1.2 16v
                          Lancia Dedra 1.8 16v
                          Suzuki GSXR250R

Коментар

Оплаквам се: За пореден път се убеждавам, че като влезеш в банка за заем трябва да смъкнеш гащите, за да ти го турят.Правят ме на маймуна за някви мижави пари които искам. Чак искат подробно инфо за какво ще ги използвам. Три пъти ми звъняха до сега за справки, какво толкова искат да знаят? Та то не остана нищо за мен което да не съм им казал. А в крайна сметка искам пари които се равняват на две мои заплати.
                            Manowar - Татко
                            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Ден за заплата ...това е като хвалба, а оплакването е, че следващия такъв ден е чак след месец...
                              SKODA 105L '78
                              PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                              FIAT 126p '89
                              TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                              GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

fihi написа:
                                Оплаквам се: За пореден път се убеждавам, че като влезеш в банка за заем трябва да смъкнеш гащите, за да ти го турят.Правят ме на маймуна за някви мижави пари които искам. Чак искат подробно инфо за какво ще ги използвам. Три пъти ми звъняха до сега за справки, какво толкова искат да знаят? Та то не остана нищо за мен което да не съм им казал. А в крайна сметка искам пари които се равняват на две мои заплати.
                                Ванко, има една приказка за банковите заеми-"Убеди ги че не ти трябват пари и те ще ти ги дадат."
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X