Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

popara801 написа:
    Хайде и Аз да се похваля в международен ефир :Вече си имам лети джантички
    дай да ги видим де
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
      popara801 написа:
      Хайде и Аз да се похваля в международен ефир :Вече си имам лети джантички
      дай да ги видим де
      Ми в темата за срещите в Стара Загора са да не качвам и тука да натоварвам сървъра.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оплаквам се: Резултат от прегледа преди регулажа - 2бр. носачи за смяна до регулаж не се е стигнало
        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Хваля се: днес го ударихме на айляче. Станахме сутринта раничко, пихме кафенце, мръднахме до едно магазинче, после ядохме банички с бозичка ... и колата пийна боза , сготвихме и си направихме филмов ден. Баси кефа - много ми е яко. Ся чакам мъжо да стане и отиваме на фитнес.
          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
            Хваля се: днес го ударихме на айляче. Станахме сутринта раничко, пихме кафенце, мръднахме до едно магазинче, после ядохме банички с бозичка ... и колата пийна боза , сготвихме и си направихме филмов ден. Баси кефа - много ми е яко. Ся чакам мъжо да стане и отиваме на фитнес.
            Колко му трябва на човека!

Коментар

Колеги моля за помощ , искам да ви попитам дали знаете за какво е това и въобще за какво служи
              Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Струва ми се,че това е обемния датчик. И че мнението ти е в неподходяща тема
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Да се оплача - на Цветница се беше отворило "чудно" време. Но пък не ни попречи да си направим кръщенето като хората. :D Доволна съм.Оплакване - вчера не ми остана време за "преглед на печата", но днес ще си наваксам. Хвалба - баба гледа децата, а ние ходихме на "вечеря с приятели" снощи.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Да се оплача - на Цветница се беше отворило "чудно" време. Но пък не ни попречи да си направим кръщенето като хората. :D Доволна съм.Оплакване - вчера не ми остана време за "преглед на печата", но днес ще си наваксам. Хвалба - баба гледа децата, а ние ходихме на "вечеря с приятели" снощи.
                    Да ви е жива и здрава малката.И аз да се похваля днес ставам на 1 годинка,празнувам новия си рожден ден. абе със две думи,става 1 година от както ме удари тока и останах жив.Май съм като шотландския боец,вчера взех едно агне много ми стана жал че трябва да го заколят но нямаше начин.Днес ще правя курбан за здраве и те така.

Коментар

nai7 написа:
                      Irka_fihi написа:
                      Да ви е жива и здрава малката.И аз да се похваля днес ставам на 1 годинка,празнувам новия си рожден ден. абе със две думи,става 1 година от както ме удари тока и останах жив.Май съм като шотландския боец,вчера взех едно агне много ми стана жал че трябва да го заколят но нямаше начин.Днес ще правя курбан за здраве и те така.
                      Абе да си жив и здрав баце.Другата ще се нареди.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оплаквам се... Вчера тотално съм си допреебал предния джам с чистачките... Чувам снощи на дъжда че стърже лекичко и си викам - доде време да ги сменям... почити без да ги пускам се прибрах, полечка, ама да не го прецакам... и днеска сабахлем излизам и какво да видя : Джама вече сух и една красива дъга... едната лайсничка се измъкнала и драла, драла...Все ми е чудно, не може да няма препарат или начин за полиране на джаможе, не може една метална лайсна да го надере така за няколко пъти пускане на чистачката и да няма как да се оправи това... Направо бяс ме хваща вече, зимата задния джам, а сега и предния вече на нищо не прилича....

Коментар

Хваля се: смених си меката връзка на ауспуха Оплаквам се: започнаха да се чуват други проблеми по колата
                          FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
                          ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
                          миг невнимание и вече си татко

Коментар

loki написа:
                            Хваля се: смених си меката връзка на ауспуха Оплаквам се: започнаха да се чуват други проблеми по колата
                            :D аз за тва слушам музика нон-стопедин ден си забравих панела на CD-то и ми стана лошо. Принципно знам какво имам за смяна, но всичко по реда си ...
                            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Оплаквам се - вече трети ден в целия град няма вода. В момента седя на едно кафене, ужасно ми се ходи в тоалетна, а тази на заведението не работи... Цивилизация.

Коментар

Хваля се вече си имам мотор КТМ 400 откъсва ми ръцете от тяга.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X