Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Оххх, защо го спомена? Ние сме фенове на "Неделя", но са много скъпи и този път ще пропуснем, иначе винаги и за всякакви поводи сме поръчвали от там! Щерка си ще кръщавам, че е Калина и искахме да е на Цветница, пък и на 16.04 ще прави годинка. :D
    Да ти е живо и здраво момиченцето :D , моето на 25 април става на 10, но още не съм мислила за торта, обикновено тя си я избира, аз само одобрявам

Коментар

Оплакжам се:Стана си скандал но.....Хвалба:Но аз така или иначе отивам на риба
      Bravo 1.2 16v
      Lancia Dedra 1.8 16v
      Suzuki GSXR250R

Коментар

хваля се: в Пловдив съм си ! За мен най-хубавото нещо в София е табелата за Пловдив ... нагледах се на лудница и нахално шофиранеа и още нещо да се похваля : карах Мазератиоплаквам се: толкова се притеснявах, че крака ми трепереше и дори не запомних къв модел беше ...
        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хваля се-утре съм за риба с жената. Излет сред природата :D За оплакване засега - няма.
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Искам и аз за риба! :D Оплакване - преядох с мини вафлички. Хвалба -ще ходя на едно концертче тази вечер.
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

mims написа:
              хваля се: в Пловдив съм си ! За мен най-хубавото нещо в София е табелата за Пловдив ... нагледах се на лудница и нахално шофиране
              Така е, тука тръгваме като светне зеленото, не 30 секунди след това
              Allergic To The Counterfeit

Коментар

Абе от два дни е по-топло и вече спят голяма част от шофьорите. Т’ва е оплакване

Коментар

fiat_fan написа:
                  mims написа:
                  хваля се: в Пловдив съм си ! За мен най-хубавото нещо в София е табелата за Пловдив ... нагледах се на лудница и нахално шофиране
                  добре казано, стига да беше истина между другото нека вметна, че няма никакво значение къде си- това което изнервя най-много е трафикане се обиждай колега, не вложих лош смисъл
                  Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                  AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
                    fiat_fan написа:
                    mims написа:
                    добре казано, стига да беше истина между другото нека вметна, че няма никакво значение къде си- това което изнервя най-много е трафикане се обиждай колега, не вложих лош смисъл
                    От това няма как да се обидя, естествено, но наистина последно като карах в Пловдив ми се стори, че малко по-бавно се случват нещата, но може и аз да не съм разбрал Изнервящо е, но който кара постоянно в София свиква малко или много.
                    Allergic To The Counterfeit

Коментар

fiat_fan написа:
                      От това няма как да се обидя, естествено, но наистина последно като карах в Пловдив ми се стори, че малко по-бавно се случват нещата, но може и аз да не съм разбрал Изнервящо е, но който кара постоянно в София свиква малко или много.
                      Абсолютно същото усещане за шофирането в Пловдив имам и аз И неведнъж съм го споделял във форума. Макар и аз да съм филибенско чедо, не съм израстнал там и винаги се нервя от неадекватните реакции на шоферите по кръстовищата. Особено от мудното потегляне по светофарите...Така, че, колежке, не е само на колегата това наблюдение, а и мое. Както и на брат ми, който развява Делтата из Пловдив.Похвалвам се: Днес беше първият истински пролетен ден. Зарязах всякаква работа и цял ден се мотах по кафенетата и в парка на припек.Оплаквам се: Ще трябва да наваксам пропуснатата работа тази нощ и утре...

Коментар

vital написа:
                        Абе от два дни е по-топло и вече спят голяма част от шофьорите. Т’ва е оплакване
                        Някои си спят целогодишно! Аз се изнервям, при положение, че се возя, а на fihi не знам к’во му е.И се чудя после защо от време на време пожелава майките на някои шофьори...
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Irka, последвай примера на Принко
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се: Утре пътувам за Виена с приятели,да се поразходим
                            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Да се похваля: Колата в момента е за смяна на предни гуми(слагам летни) и регулаж на предницата(че е гладна и яде гуми)
                              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Хайде и Аз да се похваля в международен ефир :Вече си имам лети джантички
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X