Живко, много як аватар брате..... Оплаквам се - снощи скъсах пружина. Как става това, направо онемях. Хлътна задницата, докато спра се разсмърдя здраво на изгоряла гума и като я вдигнахме на крика.... ...гума аут и пружина на две.Благодарности на Емо Феникса за телефонното съдействие и на Иво Булавто.
Живко, много як аватар брате..... Оплаквам се - снощи скъсах пружина. Как става това, направо онемях. Хлътна задницата, докато спра се разсмърдя здраво на изгоряла гума и като я вдигнахме на крика.... ...гума аут и пружина на две.Благодарности на Емо Феникса за телефонното съдействие и на Иво Булавто.
Колега няма ли да свършат мъките със тази кола.
Абе то да ти кажа, проблема май не е в колата, а в задкурмилното устройство. Емо Феникса и Иво твърдят, че това става от дупките. Тук при нас са си в такова изобилие, че е абсурд да не хлътнеш в някоя, колкото и да се стараеш.Иначе самата кола не ме е предавала до сега. Все някакви такива подобни субективни простотии по нея
Колега няма ли да свършат мъките със тази кола.
Абе то да ти кажа, проблема май не е в колата, а в задкурмилното устройство. Емо Феникса и Иво твърдят, че това става от дупките. Тук при нас са си в такова изобилие, че е абсурд да не хлътнеш в някоя, колкото и да се стараеш.Иначе самата кола не ме е предавала до сега. Все някакви такива подобни субективни простотии по нея
Явно е било яма,чак се плаша,Великден ще идвам до Варна и от това което чета и слушам се чудя как ще се измъкна невридим.Вие поне долу горе си ги знаете дупките,ама аз не,вземеш да ми ги очертаеш къде са най-големите за да не хлътна в някой ров.
Да се похваля: Смених си за първи път сам маслото на колата - Голям кеф - Същото както когато си инсталирах Уиндоус за първи път Стискам палци само да не е и резултата подобен , че не беше много работоспособен компютъра Оплаквам се : Изтекоха само около 2л. масло , а се чудех защо така трака като дизел
Да се оплача - не можах да се наспя.И още не съм избрала торта за кръщенето.
Използвай моето компетентно мнение !
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
оплаквам се ударих си количката и да се похваля утре почивам ще си я правя :D
Не я ли беше ударил на връщане от Търново на Шипка. Или друг колега от Ст.Загора беше?
нашия клуб редовно се удряме
Ама един друг или..?
Понякога се чукаме!
Де гиди гейове ниедни! Вън от тоя форум! Да се оплача - не можах да се наспя.И още не съм избрала торта за кръщенето.
Колежке не че нещо ама гледам дискриминираш хомосапиенсите.Не че принадлежа към тях,но глей кво правят в Пазарджик-бой еван и сръбска музика!Да го ева хахаха
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Да се похваля: Смених си за първи път сам маслото на колата - Голям кеф - Същото както когато си инсталирах Уиндоус за първи път Стискам палци само да не е и резултата подобен , че не беше много работоспособен компютъра Оплаквам се : Изтекоха само около 2л. масло , а се чудех защо така трака като дизел
Като смених маслото на мойта,когато я взех,източих към литър и малко.. И аз тогава се бях зачудил,що колата тракаше като дизел.. После не се чуваше как работи.. :D
Оплаквам се, до нас на кръстовището беше зейнала дупка около метър в диаметър и около 30 см дълбока. Истински ТРАП (trap = капан).Хваля (службата за подръжка) - вечерта дупката вече беше запълнена. Бравос!!!
Коментар