Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Явор Митев написа:
    Живко, много як аватар брате..... Оплаквам се - снощи скъсах пружина. Как става това, направо онемях. Хлътна задницата, докато спра се разсмърдя здраво на изгоряла гума и като я вдигнахме на крика.... ...гума аут и пружина на две.Благодарности на Емо Феникса за телефонното съдействие и на Иво Булавто.
    Колега няма ли да свършат мъките със тази кола.

Коментар

nai7 написа:
      Явор Митев написа:
      Живко, много як аватар брате..... Оплаквам се - снощи скъсах пружина. Как става това, направо онемях. Хлътна задницата, докато спра се разсмърдя здраво на изгоряла гума и като я вдигнахме на крика.... ...гума аут и пружина на две.Благодарности на Емо Феникса за телефонното съдействие и на Иво Булавто.
      Абе то да ти кажа, проблема май не е в колата, а в задкурмилното устройство. Емо Феникса и Иво твърдят, че това става от дупките. Тук при нас са си в такова изобилие, че е абсурд да не хлътнеш в някоя, колкото и да се стараеш.Иначе самата кола не ме е предавала до сега. Все някакви такива подобни субективни простотии по нея

Коментар

popara801 написа:
        Irka_fihi написа:
        strajaro написа:
        coolboby написа:
        vaskoni_1980 написа:
        оплаквам се ударих си количката и да се похваля утре почивам ще си я правя :D
        Не я ли беше ударил на връщане от Търново на Шипка. Или друг колега от Ст.Загора беше?
        нашия клуб редовно се удряме
        Ама един друг или..?
        Понякога се чукаме!
        Де гиди гейове ниедни! Вън от тоя форум! Да се оплача - не можах да се наспя.И още не съм избрала торта за кръщенето.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Явор Митев написа:
          nai7 написа:
          Явор Митев написа:
          Абе то да ти кажа, проблема май не е в колата, а в задкурмилното устройство. Емо Феникса и Иво твърдят, че това става от дупките. Тук при нас са си в такова изобилие, че е абсурд да не хлътнеш в някоя, колкото и да се стараеш.Иначе самата кола не ме е предавала до сега. Все някакви такива подобни субективни простотии по нея
          Явно е било яма,чак се плаша,Великден ще идвам до Варна и от това което чета и слушам се чудя как ще се измъкна невридим.Вие поне долу горе си ги знаете дупките,ама аз не,вземеш да ми ги очертаеш къде са най-големите за да не хлътна в някой ров.

Коментар

Да се похваля: Смених си за първи път сам маслото на колата - Голям кеф - Същото както когато си инсталирах Уиндоус за първи път Стискам палци само да не е и резултата подобен , че не беше много работоспособен компютъра Оплаквам се : Изтекоха само около 2л. масло , а се чудех защо така трака като дизел
            Brava 1.6 ELX

Коментар

Irka_fihi написа:
              Да се оплача - не можах да се наспя.И още не съм избрала торта за кръщенето.
              Използвай моето компетентно мнение !
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

За спането или тортата? Ти със спането също беше скаран, доколкото помня... :D
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Оплаквам се-Оги заключи любимата на поколения ЖТД сектанти тема "Хайде да....". Оплаках се на priest@armenia.org Чакам да ми отговорят.
                  Octavia RS
                  Evo 10-служебната играчка.

Коментар

да се похваля днес почгти си пооправих ФИЧО остана ми само капака да поизправя и други треболий да закача
                    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Irka_fihi написа:
                      popara801 написа:
                      Irka_fihi написа:
                      strajaro написа:
                      coolboby написа:
                      vaskoni_1980 написа:
                      оплаквам се ударих си количката и да се похваля утре почивам ще си я правя :D
                      Не я ли беше ударил на връщане от Търново на Шипка. Или друг колега от Ст.Загора беше?
                      нашия клуб редовно се удряме
                      Ама един друг или..?
                      Понякога се чукаме!
                      Де гиди гейове ниедни! Вън от тоя форум! Да се оплача - не можах да се наспя.И още не съм избрала торта за кръщенето.
                      Колежке не че нещо ама гледам дискриминираш хомосапиенсите.Не че принадлежа към тях,но глей кво правят в Пазарджик-бой еван и сръбска музика!Да го ева хахаха
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                        да се похваля днес почгти си пооправих ФИЧО остана ми само капака да поизправя и други треболий да закача
                        Ония ден подарих накладки Текстар, с поне 15000км живот ...... че нещо не спираш кат хората
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          vaskoni_1980 написа:
                          Ония ден подарих накладки Текстар, с поне 15000км живот ...... че нещо не спираш кат хората
                          Кво му намекваш да си смени накладките ли?Или да реагира навреме?
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

ruNNer написа:
                            Да се похваля: Смених си за първи път сам маслото на колата - Голям кеф - Същото както когато си инсталирах Уиндоус за първи път Стискам палци само да не е и резултата подобен , че не беше много работоспособен компютъра Оплаквам се : Изтекоха само около 2л. масло , а се чудех защо така трака като дизел
                            Като смених маслото на мойта,когато я взех,източих към литър и малко.. И аз тогава се бях зачудил,що колата тракаше като дизел.. После не се чуваше как работи.. :D
                            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Оплаквам се, до нас на кръстовището беше зейнала дупка около метър в диаметър и около 30 см дълбока. Истински ТРАП (trap = капан).Хваля (службата за подръжка) - вечерта дупката вече беше запълнена. Бравос!!!

Коментар

Вчера с едно приятелче сменихме дисковете на фиата. Старите бяха не ръждясали, ми изгнили направо.
                                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
                                X