Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    vaskoni_1980 написа:
    оплаквам се ударих си количката и да се похваля утре почивам ще си я правя :D
    Не я ли беше ударил на връщане от Търново на Шипка. Или друг колега от Ст.Загора беше?
    нашия клуб редовно се удряме

Коментар

Оплаквам се- Един ме метна с 100 лв. от пари,който имаше да ми дава и са се нервирам колко съм доверчив..
      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

strajaro написа:
        coolboby написа:
        vaskoni_1980 написа:
        Не я ли беше ударил на връщане от Търново на Шипка. Или друг колега от Ст.Загора беше?
        Пепел ти на езика и клавиатурата
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

coolboby написа:
          vaskoni_1980 написа:
          Ееее ся ще се обиждаме ли???Тогава бях Аз,а сега е колегата,но неговия удар е по-лек.За щастие.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Да се похваля - много рожденници - много нещо. Не мога да отрезнея от едно известно време! И да се оплача - днес щях да нахлуя в една баничарка отнела ми предимството. Добре че съм с 4 дискови спирачки. И още едно оплакване - пропуснах влизане в бокса за смяна на гумите. Нищо - на следващата обиколка.

Коментар

Идвай до София и няма да ти се налага

Коментар

Явор Митев написа:
                Мноооого голямо оплакване:Явор приключва с планините. Категорично, твърдо и задължително.
                Време ти е за каравана. Няма да замести върховете, но пък ще ти даде хоризонта.

Коментар

Второ оплакване за деня.. - Строши ми се телефона и не мога да си намеря място...
                  Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

nai7 написа:
                    blondi_74 написа:
                    Да се оплача и аз: снощи в 22.30 спуках гума на междуселски път, на всичкото отгоре като вземах крика и другите инструменти без да искам се праснах с вратата в лицето и сега не само очите ми са сини Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 , кошмара беше пълен,когато разбрах, че болтовете на гумата не могат да мръднат, на вулканизатора ми ги бяха затегнали с пистолета така, че за вечни времена да си останат там няма да коментирам че в последствие се оказаха два къси и два дълги болта ...и да се похваля че благодарение на един колега отзовал се на молбата ми за помощ, след кратко време бях отново в движение, дано никога не ви се случва нещо подобно... определено не се забравя лесно
                    Ееее колко е хубаво да имаш приятели от Фиат Форума. :D :D :D
                    Абсолютно вярно, за което му благодарих на човека :D

Коментар

strajaro написа:
                      coolboby написа:
                      vaskoni_1980 написа:
                      Ама един друг или..?
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                        strajaro написа:
                        coolboby написа:
                        vaskoni_1980 написа:
                        Ама един друг или..?
                        Понякога се чукаме!
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Митак, май велик ден е дошъл при вас по-рано щом сте почнали да си чукате яйцата!? Хваля се: вече съм с летни гуми.
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

А чукането сближава.

Коментар

popara801 написа:
                              Irka_fihi написа:
                              strajaro написа:
                              coolboby написа:
                              vaskoni_1980 написа:
                              Ама един друг или..?
                              Понякога се чукаме!
                              да АЗ
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Живко, много як аватар брате..... Оплаквам се - снощи скъсах пружина. Как става това, направо онемях. Хлътна задницата, докато спра се разсмърдя здраво на изгоряла гума и като я вдигнахме на крика.... ...гума аут и пружина на две.Благодарности на Емо Феникса за телефонното съдействие и на Иво Булавто.

Коментар

Working...
                                X