coolboby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
strajaro написа:coolboby написа:vaskoni_1980 написа:оплаквам се ударих си количката и да се похваля утре почивам ще си я правя :DF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
coolboby написа:vaskoni_1980 написа:оплаквам се ударих си количката и да се похваля утре почивам ще си я правя :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Да се похваля - много рожденници - много нещо. Не мога да отрезнея от едно известно време! И да се оплача - днес щях да нахлуя в една баничарка отнела ми предимството. Добре че съм с 4 дискови спирачки. И още едно оплакване - пропуснах влизане в бокса за смяна на гумите. Нищо - на следващата обиколка.
Коментар
-
blondi_74
nai7 написа:blondi_74 написа:Да се оплача и аз: снощи в 22.30 спуках гума на междуселски път, на всичкото отгоре като вземах крика и другите инструменти без да искам се праснах с вратата в лицето и сега не само очите ми са сини Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 , кошмара беше пълен,когато разбрах, че болтовете на гумата не могат да мръднат, на вулканизатора ми ги бяха затегнали с пистолета така, че за вечни времена да си останат там няма да коментирам че в последствие се оказаха два къси и два дълги болта ...и да се похваля че благодарение на един колега отзовал се на молбата ми за помощ, след кратко време бях отново в движение, дано никога не ви се случва нещо подобно... определено не се забравя лесно
Коментар
-
strajaro написа:coolboby написа:vaskoni_1980 написа:оплаквам се ударих си количката и да се похваля утре почивам ще си я правя :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:strajaro написа:coolboby написа:vaskoni_1980 написа:оплаквам се ударих си количката и да се похваля утре почивам ще си я правя :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Irka_fihi написа:strajaro написа:coolboby написа:vaskoni_1980 написа:оплаквам се ударих си количката и да се похваля утре почивам ще си я правя :DДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Явор Митев
Живко, много як аватар брате..... Оплаквам се - снощи скъсах пружина. Как става това, направо онемях. Хлътна задницата, докато спра се разсмърдя здраво на изгоряла гума и като я вдигнахме на крика.... ...гума аут и пружина на две.Благодарности на Емо Феникса за телефонното съдействие и на Иво Булавто.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар