Направих 45 минутна кардио сесия - хваля се.Трябваше сутринта, сега ще се "кокоря" до малките часове - оплаквам се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:Хваля се: Току що се завръщам от едноседмична екскурзия в Лондон. Прекарахме си прекрасно!Оплаквам се: Върнахме се обратно тукFIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
Явор Митев
Мноооого голямо оплакване:Явор приключва с планините. Категорично, твърдо и задължително. От близо половин година, страдам от болки в тазобедрените стави. Особенно лявата. Имало е моменти, в които дори не можех да слизам по стълбите в къщи. А излизането от колата е ад. Жена ми ми съдра д-то от инжекции - Волтарен. Временно решение за около ден и после пак. И понеже както казва жена ми, съм "безотговорно диване", едва от седмица насам хукнах по кабинетите. Оказа се, че имам много тежка коксартроза на тазобедрените стави. Главата на ставата, която влиза в таза и всъщност осигурява движението на крака е зверски изядена. Липсва даже част от хрущяла. Рентгенолога като ме извика след снимката, се оплули като ме видя, щото човека предполагал че ще се яви някой 70-годишен дедо. Направи ме на 5 стотинки. Викам "...ми ей тъй, чудих се вчера кво да правя и от скука седнах та си изядох ставата..."Не ми препоръчват протезиране, щото съм млад и категорично отхвърлят подобна операция. Иначе е сравнително добро решение, но със сериозен период на възстановяване. Режат цялата глава на бедрената кост и слагат протеза - после към половин година възстановителен режим. И сега - задължително сваляне на поне 7-8 кила, за да не тежат на ставата. Тотално ограничаване на всякакъв тежък физически труд. Като му казах за раницата и преходите в планината, направо се изсмя. " - ако не се искаш в инвалидна количка, забрави за планината". Не повече от един час вървене на ден и то без никакъв багаж. Даже и при шофиране на дълги разстояния на 100 км задължително раздвижване. Тотално и доживотно ограничаване на всякакъв по вид и форма физически труд. Много ми е криво за планината. Така и не можах да се кача в Пирин на Кончето в зрелите си години. А там си е лазене на четири крака нагоре. Ставам "фотоекопътекист" - обяснявам - човек с малка раница на гърба с два сандвича и шише вода, който обикаля за не повече от час по екопътеките на България и снима тревичките и мравките, поглеждащ с носталгия от време на време към високо извисяващите се планински масиви около него.........е гати. Няма как. От другия месец започвам спешъл лечение с инжектиране директно в ставата на подсилващи и смазващи вещества. Малко кофти от към изпълнение с тез 10 см. игли, ама....туй е положението. Хуквам отново и по скенери, рентгени......Въобще..."двигателя ми мина 100000 км и почвам с добавките за подобрено мазане" И така. Исках да се оплача. Адски ми е криво за планините. Ще променя живота си в щедящ режим до финала, О.К., но преходите в планината определено ще ми липсват.Почнах да остарявам...........
Коментар
-
Много ме трогна писанието ти ! Но не си мисли, че те съжалявам- напротив възхищавам ти се. Разбрах, че обичаш планините и разходките сред природата. Това е страхотно, но съм сигурна, че ще си намериш друго любимо занимание, друго хоби. Огледай се - светът е пълен с чудесии, които могат да ти донесат радост и наслада. Изглеждаш ми много деен човек, кипящ от енергия - просто я пренасочи другаде. Желая ти много успех и здравееееPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
И аз да се оплача на тема здраве.Сега ходих да ми махат едни конци от претърпяна операция,лекаря ми обеща да ми сложи упойка ама като ме видя колко съм ухилен и ми каза че нямало да ме боли много.Между другото тези конци е трябвало да ги няма но незнайно защо са там,и започнаха да си излизат но спряха до едно положение и не искат да излезнат тяхната м.....4 конеца всеки от които по 5 сантиметра,голямо дърпане беше ама издържах,явно си обичам болката сигорно съм мазохист. Сега да се похваля,няма ги вече конците и се чуствам много по добре.
Коментар
-
Irka_fihi написа:Тииии, с тия твойте конци, егати сагата, егати чудото! То те шиха, разпаряха... Айде вече дано са те "оправили" и да се връщаш на работа, стига жена ти те е хранила!
Коментар
-
Irka_fihi написа:Викаш, добре си е вкъщи, ама да имаше някой една манджа да сготви... Аз да се похваля - щерка ми вече е с пробити уши, много е променена.Кипи усилена подготовка за кръщене - това не знам хвалба ли е, или оплакване!
Коментар
-
Колегата Явор Митев явно трябва да наблегне на разходките с малката в парка. Но сам каза, че това е незаменимо щастие. Горе главата и се радвай на всички хубави мигове. След време ще са хубави спомени от младостта.Irka_fihi написа:Кипи усилена подготовка за кръщене - това не знам хвалба ли е, или оплакване!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар