Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Направих 45 минутна кардио сесия - хваля се.Трябваше сутринта, сега ще се "кокоря" до малките часове - оплаквам се.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се: Току що се завръщам от едноседмична екскурзия в Лондон. Прекарахме си прекрасно!Оплаквам се: Върнахме се обратно тук

Коментар

хваля се--->времето е подходящо за Колело, вече 3-ти ден си карам вечер по-малко, за да вляза във форма.

Коментар

Хваля се: В Събота пътувам за Виена на разходка за 5 дена :D Оплаквам се: До петък ще ми скъсат гъза от Курсови работи и Тестове..
          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Хваля се сложих фолио на предните стъклаОплаквам се май ще ми го свалят скоро :D
            Не е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
            ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
            DREAMS: SEDICI !!!

Коментар

Хваля се : утре и други ден съм почивка ,най - послеОплаквам се : колежките ми са много туткави,оточнявам какво значи туткави (много бавни)
              Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Immortal написа:
                Хваля се: Току що се завръщам от едноседмична екскурзия в Лондон. Прекарахме си прекрасно!Оплаквам се: Върнахме се обратно тук
                Дидо, знам че няма начин да не си правил снимки! Пускай ги! Където и да е! Нямам търпение да погледна Лондон през твоя поглед
                FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Мноооого голямо оплакване:Явор приключва с планините. Категорично, твърдо и задължително. От близо половин година, страдам от болки в тазобедрените стави. Особенно лявата. Имало е моменти, в които дори не можех да слизам по стълбите в къщи. А излизането от колата е ад. Жена ми ми съдра д-то от инжекции - Волтарен. Временно решение за около ден и после пак. И понеже както казва жена ми, съм "безотговорно диване", едва от седмица насам хукнах по кабинетите. Оказа се, че имам много тежка коксартроза на тазобедрените стави. Главата на ставата, която влиза в таза и всъщност осигурява движението на крака е зверски изядена. Липсва даже част от хрущяла. Рентгенолога като ме извика след снимката, се оплули като ме видя, щото човека предполагал че ще се яви някой 70-годишен дедо. Направи ме на 5 стотинки. Викам "...ми ей тъй, чудих се вчера кво да правя и от скука седнах та си изядох ставата..."Не ми препоръчват протезиране, щото съм млад и категорично отхвърлят подобна операция. Иначе е сравнително добро решение, но със сериозен период на възстановяване. Режат цялата глава на бедрената кост и слагат протеза - после към половин година възстановителен режим. И сега - задължително сваляне на поне 7-8 кила, за да не тежат на ставата. Тотално ограничаване на всякакъв тежък физически труд. Като му казах за раницата и преходите в планината, направо се изсмя. " - ако не се искаш в инвалидна количка, забрави за планината". Не повече от един час вървене на ден и то без никакъв багаж. Даже и при шофиране на дълги разстояния на 100 км задължително раздвижване. Тотално и доживотно ограничаване на всякакъв по вид и форма физически труд. Много ми е криво за планината. Така и не можах да се кача в Пирин на Кончето в зрелите си години. А там си е лазене на четири крака нагоре. Ставам "фотоекопътекист" - обяснявам - човек с малка раница на гърба с два сандвича и шише вода, който обикаля за не повече от час по екопътеките на България и снима тревичките и мравките, поглеждащ с носталгия от време на време към високо извисяващите се планински масиви около него.........е гати. Няма как. От другия месец започвам спешъл лечение с инжектиране директно в ставата на подсилващи и смазващи вещества. Малко кофти от към изпълнение с тез 10 см. игли, ама....туй е положението. Хуквам отново и по скенери, рентгени......Въобще..."двигателя ми мина 100000 км и почвам с добавките за подобрено мазане" И така. Исках да се оплача. Адски ми е криво за планините. Ще променя живота си в щедящ режим до финала, О.К., но преходите в планината определено ще ми липсват.Почнах да остарявам...........

Коментар

Много ме трогна писанието ти ! Но не си мисли, че те съжалявам- напротив възхищавам ти се. Разбрах, че обичаш планините и разходките сред природата. Това е страхотно, но съм сигурна, че ще си намериш друго любимо занимание, друго хоби. Огледай се - светът е пълен с чудесии, които могат да ти донесат радост и наслада. Изглеждаш ми много деен човек, кипящ от енергия - просто я пренасочи другаде. Желая ти много успех и здравееее
                    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

И аз да се оплача на тема здраве.Сега ходих да ми махат едни конци от претърпяна операция,лекаря ми обеща да ми сложи упойка ама като ме видя колко съм ухилен и ми каза че нямало да ме боли много.Между другото тези конци е трябвало да ги няма но незнайно защо са там,и започнаха да си излизат но спряха до едно положение и не искат да излезнат тяхната м.....4 конеца всеки от които по 5 сантиметра,голямо дърпане беше ама издържах,явно си обичам болката сигорно съм мазохист. Сега да се похваля,няма ги вече конците и се чуствам много по добре.

Коментар

Тииии, с тия твойте конци, егати сагата, егати чудото! То те шиха, разпаряха... Айде вече дано са те "оправили" и да се връщаш на работа, стига жена ти те е хранила!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                          Тииии, с тия твойте конци, егати сагата, егати чудото! То те шиха, разпаряха... Айде вече дано са те "оправили" и да се връщаш на работа, стига жена ти те е хранила!
                          Аааа не се връщам на работа,знаеш ли колко ми е хубаво да си ме гледа жената и да си вземам от борсата парички.Най-накрая всичко свърши със тея смотани конци,няма ги вече.

Коментар

Викаш, добре си е вкъщи, ама да имаше някой една манджа да сготви... Аз да се похваля - щерка ми вече е с пробити уши, много е променена.Кипи усилена подготовка за кръщене - това не знам хвалба ли е, или оплакване!
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Викаш, добре си е вкъщи, ама да имаше някой една манджа да сготви... Аз да се похваля - щерка ми вече е с пробити уши, много е променена.Кипи усилена подготовка за кръщене - това не знам хвалба ли е, или оплакване!
                              И двете,а моята днес е на градина за сефте от 3 месеца,голям рев беше сутринта докато я замъкнат на градината.

Коментар

Колегата Явор Митев явно трябва да наблегне на разходките с малката в парка. Но сам каза, че това е незаменимо щастие. Горе главата и се радвай на всички хубави мигове. След време ще са хубави спомени от младостта.
                                Irka_fihi написа:
                                Кипи усилена подготовка за кръщене - това не знам хвалба ли е, или оплакване!
                                Зависи - "Кой пие и кой плаща?" Хваля се - днес почивам "усилено"- от единия хълбок на другия.

Коментар

Working...
                                X