Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
SilenceR написа:как нема да не е същия форум, нали виждате кво е в обществото.няма пари , няма работа , всеки със проблемите си , малко или много се отразява и тук...аз така виждам нещата и не само тук... виждам го и в хората заобикалящи ме.. родители, приятели и т.н.дано се оправим , туй живот ли е. на това дередже както сме в момента
Коментар
-
z_sutrov написа:Така е ама май някои хора взеха да убиват желанието на други да пишат дори и по една буква. Аз лично на няколко пъти бях се отказал да пиша ама като съм нощна смяна няма какво да се прави.
Коментар
-
Явор Митев
Хваля се - току що се прибирам от двучасова разходка с дъщеря ми. Времето беше страхотно днес. Шишето с водата, кърпички и айде на количката...леко и лежерно, без много зор, че нещо го закъсах с краката....Беше ми супер приятно, а и на малката. Стоя си, гледа си.......голям кеф.Мисля си, че на света няма нищо по-важно и по-хубаво от това.....
Коментар
-
Хваля се: Свърших "козметичния" ремонт. Получи се това, което очаквахме със съпругата и сме доволни. Щерка ми днес беше на "Божура" с чичо си и племенника ми. Прибраха се щастливи и уморени. Почти направиха футболното игрище до нас ( с изкуствена трева и осветление ), купих си спортен екип на Томи, поръчах си мемори матрак на "Магнифлекс" и всичко това ми се случи от петък до днес неделя.Оплаквам се: Вече не можем да спим на стария матрак. Всичките му пружини ( никога вече с тях ) се отпечатаха на гърбовете ни. Трудно вече се наспиваме.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Оплакване - омръзна ми съседите да ни крадат пощата! Хвалба - вече си имаме още една пешеходна пътека в квартала. :D Друг е въпросът, че профучават поне с 70-80км. и трябва да чакам, докато колите се изнижат, за да пресека!Вчера една 20год. пикла не ми спря, при положение, че бях на средата на пътеката, с детска количка и още едно дете за ръка! Ама нищо, и тя ще стане майка някой ден, както се пее в една песен "...всичко се връща..."Искам и аз такъв матрак като на ntodorov, ама ако може и спалничка към него..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
mnpenchev
Оплакване: Трябва да сменям дискове и накладки на 4те колела, задните са леща...Похвала: ОСТАВАМ НА РАБОТА, и то със същата или по-добра заплата
Коментар
-
1
А дали скуката във форума не идва от затегнатите нови правила. Един базик-бан,кихнеш на някого в темата-предупреждение. Аз съм се ,,именувал,, и при ,,спеца,,в казармата ама чак пък толкоз......Чета си и това е че знае ли човек.....Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
Re: 1
кроко61 написа:А дали скуката във форума не идва от затегнатите нови правила. Един базик-бан,кихнеш на някого в темата-предупреждение. Аз съм се ,,именувал,, и при ,,спеца,,в казармата ама чак пък толкоз......Чета си и това е че знае ли човек.....
Коментар
-
Явор Митев
Re: 1
кроко61 написа:А дали скуката във форума не идва от затегнатите нови правила. Един базик-бан,кихнеш на някого в темата-предупреждение. Аз съм се ,,именувал,, и при ,,спеца,,в казармата ама чак пък толкоз......Чета си и това е че знае ли човек.....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар