Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Похвала за деня..... Вие преценете дали щипе от 120 до 210 което и да е сносно автомобилче по пътя[/img]
    Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

SilenceR написа:
      как нема да не е същия форум, нали виждате кво е в обществото.няма пари , няма работа , всеки със проблемите си , малко или много се отразява и тук...аз така виждам нещата и не само тук... виждам го и в хората заобикалящи ме.. родители, приятели и т.н.дано се оправим , туй живот ли е. на това дередже както сме в момента
      Не мисля, че работата е в парите точно. Щом са на линия и имат интернет... Гледам, че много хора са загубили интерес, а са били активни. Рожденници има, а не честитят, поне това ако не друго. Какво има да щракнеш едно емотиконче хепи бърфдей. Толкова ли е трудно или сложно? Човешките взаимоотношения толкова ли струват? Вече като пиша нещо и да питам колко струва? А сме били толкова пъти на една маса. Знаем се от толкова време. Няма дете от форума, което да не съм качвал на колата. Имам чувството, че нещо сме си омръзнали. Май трябва да пусна тема кой как го усеща и защо нашия форум вече като че ли не е точно нашия, ами...

Коментар

Така е ама май някои хора взеха да убиват желанието на други да пишат дори и по една буква. Аз лично на няколко пъти бях се отказал да пиша ама като съм нощна смяна няма какво да се прави.Оплаквам се: на работа съм.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

какво работиш ти колега , по туй време :D
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Хвалене: Измих колата и прекарах страхотна Събота.Живота е хубав
            FIAT Nuova Punto 1.2 8V
            FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
            ...and justice for all

Коментар

Хваля се:Сложих летните гуми с джантите от Типо-то на Марчето.Оплакване:Двете,които бяха предни имаха леко неправилна форма.
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

z_sutrov написа:
                Така е ама май някои хора взеха да убиват желанието на други да пишат дори и по една буква. Аз лично на няколко пъти бях се отказал да пиша ама като съм нощна смяна няма какво да се прави.
                Това е истината :D Хваля се: Купих си джанти 16-ки за либрата :D Оплаквам се: ще трябва да изваждам отново пари и за нови гуми.

Коментар

Хваля се - току що се прибирам от двучасова разходка с дъщеря ми. Времето беше страхотно днес. Шишето с водата, кърпички и айде на количката...леко и лежерно, без много зор, че нещо го закъсах с краката....Беше ми супер приятно, а и на малката. Стоя си, гледа си.......голям кеф.Мисля си, че на света няма нищо по-важно и по-хубаво от това.....

Коментар

Хваля се: Свърших "козметичния" ремонт. Получи се това, което очаквахме със съпругата и сме доволни. Щерка ми днес беше на "Божура" с чичо си и племенника ми. Прибраха се щастливи и уморени. Почти направиха футболното игрище до нас ( с изкуствена трева и осветление ), купих си спортен екип на Томи, поръчах си мемори матрак на "Магнифлекс" и всичко това ми се случи от петък до днес неделя.Оплаквам се: Вече не можем да спим на стария матрак. Всичките му пружини ( никога вече с тях ) се отпечатаха на гърбовете ни. Трудно вече се наспиваме.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Оплакване - омръзна ми съседите да ни крадат пощата! Хвалба - вече си имаме още една пешеходна пътека в квартала. :D Друг е въпросът, че профучават поне с 70-80км. и трябва да чакам, докато колите се изнижат, за да пресека!Вчера една 20год. пикла не ми спря, при положение, че бях на средата на пътеката, с детска количка и още едно дете за ръка! Ама нищо, и тя ще стане майка някой ден, както се пее в една песен "...всичко се връща..."Искам и аз такъв матрак като на ntodorov, ама ако може и спалничка към него...
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Вчера си разпрах предната броня на един бордюр. Толкова се ядосах като я видях разпрана, че и бих един шут, което влоши нещата. :D Сега или лепене или някоя втора употреба. А така нямам време да се занимавам с колата.

Коментар

Оплакване: Трябва да сменям дискове и накладки на 4те колела, задните са леща...Похвала: ОСТАВАМ НА РАБОТА, и то със същата или по-добра заплата

Коментар

1

А дали скуката във форума не идва от затегнатите нови правила. Един базик-бан,кихнеш на някого в темата-предупреждение. Аз съм се ,,именувал,, и при ,,спеца,,в казармата ама чак пък толкоз......Чета си и това е че знае ли човек.....
                            Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Re: 1

кроко61 написа:
                              А дали скуката във форума не идва от затегнатите нови правила. Един базик-бан,кихнеш на някого в темата-предупреждение. Аз съм се ,,именувал,, и при ,,спеца,,в казармата ама чак пък толкоз......Чета си и това е че знае ли човек.....
                              Така си е ама ко да париш,мълчиш и търпиш.

Коментар

Re: 1

кроко61 написа:
                                Като за 28 мнения във форума, не ти ли е малко рано да изразяваш впечатления. Кога ги насъбра. Или всъщност не са 28 лично от теб, а...???Пусни си нова тема, поста ти не е по конкретната тема

Коментар

Working...
                                X