Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

silversony написа:
    Искам да се оплача .. за месец и половина 2те предни гуми дадоха фира в тези скапани дупки по околовръстното (dull) , а ги взех тази зима ... (devil).. Как трябва човек да кара като на всеки метър има по 2 (cry) .. маЙка им..
    Прави като мен,преди 2 г за последно си взех нови гуми и на 4 седмица,опаааааа дупка,съответно гумата на боклука.След месец,опааааа още една дупка и тази гума последва съдбата на предната.От тогава нови гуми не си купувам,само 2 употреба,така и да ги скъсам във някой кратер не ме е много яд.

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_11 Така изглежда колата с новите джанти и основно почистване. Yellow_Flash_Colorz_PDT_11 Хваля се, естествено!
      Прикачени файлове

Коментар

Колега, къде ти е стикера, а......... Скоро ще идвам към Силистра и мога да ти донеса...срамота!!!!!

Коментар

Явор Митев написа:
          Колега, къде ти е стикера, а......... Скоро ще идвам към Силистра и мога да ти донеса...срамота!!!!!
          Абсолютно си прав! Приемам порицанието...и искам стикер! :D Пиши ЛС като идваш.

Коментар

reter написа:
            mims написа:
            Днес имам намерение с мъжо да затъмняваме стоповете на ПунтиЧко....тва е нещо като хвалба май...а утре може да го накарам да залепим фолио на задните прозорци ако не му дотегне от моите прищевки
            mims, много добра стратегия! Другата седмица го накарай да отидете да гледате за джанти, а по-другата да отидете при бояджия и си готова Оплаквам се: След малко тръгвам за работа
            готова готова, ама не съм готова, щото нямам пари за всичкопък и днес се отплеснах и никва не я свършихме повече няма да говоря преди да са станали нещата
            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хваля се: Най-накрая приключих с джантите,след седмица търкане и цял ден боядисване и съм много доволен
              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Браво бе. Супер са станали.
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                  Мерси за комплимента! Като за начинаещ бояджия биват.

Коментар

liverpool235 написа:
                    Geraka написа:
                    Колега кажи ми и на мен как да си ги направя моите,във момента са черни но оригиналният им цвят е червен.Искам да ги направя бели,но как да стане по качествено понеже черната боя вече на места е паднала и се вижда червената,а са боядисани преди година и полвина.

Коментар

Хваля се - вече 3 години всеки ден по нам колко часа в тоз форум. Тук намерих Живка и доста приятели от цялата страна. Нямам идея колко километра сме минали заедно за форумски срещи. Учредител и член на клуба. 3200 мнения вече. Над 300 км теглене на форумски коли (това май не трябваше да го споменавам ).Оплакване - форума вече няма живинката, нещо се загуби духа, изобщо не е същия - някак си е скучен и пуст. Няма нищо общо с отпреди, когато само за седмица се организирахме и се срещнахме на Арбанаси.

Коментар

nai7 написа:
                        liverpool235 написа:
                        Geraka написа:
                        Колега кажи ми и на мен как да си ги направя моите,във момента са черни но оригиналният им цвят е червен.Искам да ги направя бели,но как да стане по качествено понеже черната боя вече на места е паднала и се вижда червената,а са боядисани преди година и полвина.
                        Писах ти на лично колега.Оплаквам се: Утре ме чака тежък ден, в борба с курсовата ми по Механика..

Коментар

///// написа:
                          Хваля се - вече 3 години всеки ден по нам колко часа в тоз форум. Тук намерих Живка и доста приятели от цялата страна. Нямам идея колко километра сме минали заедно за форумски срещи. Учредител и член на клуба. 3200 мнения вече. Над 300 км теглене на форумски коли (това май не трябваше да го споменавам ).Оплакване - форума вече няма живинката, нещо се загуби духа, изобщо не е същия - някак си е скучен и пуст. Няма нищо общо с отпреди, когато само за седмица се организирахме и се срещнахме на Арбанаси.
                          Е те тва е много вярно !
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Оплаквам се:Онзи ден пропан-бутана беше 0,96 и се точех да заредя,а когато днес сутринта отивам 1,07.Как се движат тия цени не е истина.Яд ме е не че съм за 4-5лв разлика.За 700км. изминати днес.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

liverpool235 написа:
                              Хваля се: Най-накрая приключих с джантите,след седмица търкане и цял ден боядисване и съм много доволен
                              това какъв цвят се води точно , че и мен ме чака боядисване на джанти... добре са станали иначекак нема да не е същия форум, нали виждате кво е в обществото.няма пари , няма работа , всеки със проблемите си , малко или много се отразява и тук...аз така виждам нещата и не само тук... виждам го и в хората заобикалящи ме.. родители, приятели и т.н.дано се оправим , туй живот ли е. на това дередже както сме в момента
                              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

[quote="SilenceR"]
                                liverpool235 написа:
                                това какъв цвят се води точно , че и мен ме чака боядисване на джанти... добре са станали иначе
                                Ем някакъв нюанс на сивия металик е.Знам само,че там дето ми правиха боята беше под номерче 149.5.Други подробности за цвета незнам колега.Но общо взето,като отидох там,момичето ми даде към 300 нюанса на сивия цвят и ме остави да си избирам,но след дълго чудене,тя ме посъветва кое номерче да погледна.

Коментар

Working...
                                X