Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    Оплаквам се: За пореден път съм флюбен Всъщност защо писах, че е оплакване...не знам
    че тва е хубаво ... тя знае ли?то и аз се чувствам леко привлечена, ама мойто вече е оплакване, щото си харесах колица
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Проблемно не е дали знае или не, а че съм лайно Това вече е оплакване

Коментар

coolboby написа:
        Проблемно не е дали знае или не, а че съм лайно
        Ми...което си е тъй - тъй си е...
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

ако е мацка на място ще те приеме такъв какъвто сии аз си имам магаре за приятел и хич не ми е лошо

Коментар

mims написа:
            ако е мацка на място ще те приеме такъв какъвто сии аз си имам магаре за приятел и хич не ми е лошо
            лошото е кат почне да си показва магарешкия инат,така, че гледай да не вмирисваш нещата

Коментар

Все още ми е рано за сериозни обвързвания Не обичам да давам обяснения

Коментар

Днес ме направиха ’82 набор!
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Кого треба да черпавам?Оплаквам се: днес беше е.*.и скапания ден.Хваля се: Имам една биричка в колата, която ще замине за норматив, а една кака ’82 набор ми е напрайла салатка и довечера ще сърбам ракийка.Оплаквам се: И в събота и в неделя ще съм на работа. Няма почивка да го е.
                  Manowar - Татко
                  Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                  Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                  Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                  Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                    Irka_fihi написа:
                    Кого треба да черпавам?Оплаквам се: днес беше е.*.и скапания ден.Хваля се: Имам една биричка в колата, която ще замине за норматив, а една кака ’82 набор ми е напрайла салатка и довечера ще сърбам ракийка.Оплаквам се: И в събота и в неделя ще съм на работа. Няма почивка да го е.
                    големи сте сладури двамата :D , особено каката 82 набор

Коментар

fihi написа:
                      Irka_fihi написа:
                      Съфорумката emiraj трябва да черпаваш. :D А салатата е готова и те чака, манджата също.Ако nai7 е гладен, може и той да заповяда. П.П. Тия от Биг брадър могат само да се ядосват, че не ни взеха да участваме.
                      Ванга

Коментар

Да се похваля:Измих си колата и на бас че сега няма да мога да си я познам на някой паркинг. Като предоядисана ми се струва
                        Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                        Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Irka_fihi написа:
                          fihi написа:
                          Irka_fihi написа:
                          Съфорумката emiraj трябва да черпаваш. :D А салатата е готова и те чака, манджата също.Ако nai7 е гладен, може и той да заповяда. П.П. Тия от Биг брадър могат само да се ядосват, че не ни взеха да участваме.
                          Внимавай какво си пожелаваш,на сега се мъча тука със едни сандвичи едвам ги преглъщам даго ева,и със айран пак е трудно Жената на работа и няма кой да готви,мъкаааааа

Коментар

Днес имам намерение с мъжо да затъмняваме стоповете на ПунтиЧко....тва е нещо като хвалба май...а утре може да го накарам да залепим фолио на задните прозорци ако не му дотегне от моите прищевки

Коментар

mims написа:
                              Днес имам намерение с мъжо да затъмняваме стоповете на ПунтиЧко....тва е нещо като хвалба май...а утре може да го накарам да залепим фолио на задните прозорци ако не му дотегне от моите прищевки
                              mims, много добра стратегия! Другата седмица го накарай да отидете да гледате за джанти, а по-другата да отидете при бояджия и си готова Оплаквам се: След малко тръгвам за работа
                              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Искам да се оплача .. за месец и половина 2те предни гуми дадоха фира в тези скапани дупки по околовръстното (dull) , а ги взех тази зима ... (devil).. Как трябва човек да кара като на всеки метър има по 2 (cry) .. маЙка им..

Коментар

Working...
                                X