Печелиш усмивка пред строя и дъвка "Тurbo" с картинка на Фиат Стило. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Оплаквам се - пак заваля сняг и побеля навън. А какъв страхотен залез имаше над Дунава. Обаче от тия облаци заваля снега.
Печелиш усмивка пред строя и дъвка "Тurbo" с картинка на Фиат Стило. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Оплаквам се - пак заваля сняг и побеля навън. А какъв страхотен залез имаше над Дунава. Обаче от тия облаци заваля снега.
Честито Краси!Аз все още не мога да се наканя да си купя телефон, защото не мога да си избера. Като притежател на Е серия съм доволен ...искам Е52, Е55, Е72, Е75..алтернативен вариант е и твоя 5800.
Денят ми тръгна с 51.60 разход Тия гадове паяците не спят,в 7:50 минути тази сутрин са ми отмъкнали Марчето.От 12 години спирам на това място и до сега никога не са вдигали автомобили от там и сега са решили да наваксат за ден.
Тва мноо грозна работа, бе Красииии! Още от сутринта дръпна назад. А дано си намериш 50лв. вечерта. :D Аз да се оплача - дигнаха ме в 6.30 тази сутрин.Хвалба - щерка ми прави 11 месеца днес. Оплакване - вече е пробвала 2 антибиотика на тази крехка възраст. Хвалба - изкарах една седмица "на село", свърших си работата и маалко си починах, ама малко.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Днес е ден за похвала, купих си още една Брава 1,8 16V 113 к.с. , червена на цвят без клима, но с ел.пакета огледала-стъкла,много чиста откъм интериоп и екстериор, но мисля да я продавам , на 220 000 км е , време и е :D. Взех я евтино и мисля че интернет ще и е новия дом
Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Бесен съм!!! Дадох си преди 2 седмици телефона Nokia E51 за поправка в Мтел. Кусура беше, че се чува слабо още от както го купих. И реших да го дам на поправка малко преди да му изтече гаранцията. Връщат ми го с преинсталиран софт (това си го пише в една хварчаща бележка) и ми изчезнаха всички номера и всичко каквото е било на телефона. За това аз съм си виновен, защото забравих да си направя бек ъп. Та...бесен съм, защото по дисплея под стъклото имам прах и телефона е ужулен навсякъде !!! На батерията има един холограмен стикер или какво е там и той одраскан !!! Исках да си купя още един пореден телефон от Мтел, но за сега отлагам покупката защото съм им набрал много !!!
Коментар