Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В петък карам по магистрала "Тракия" посока от Пловдив за София !На около 5 км преди отбивката за Пазарджик тъмносиньо BMW Е39 (петица) с чешка регистрация Започва да кара след мен и да ми присветва с фаровете и ме кара да спра !Аз отначало не спрях и продължих да карам но той светкаше и почна да размахва някакво листче !Пуснах аварийни и спрях в аварийната лента !От БМВ-то излезе някаквъв турчин или арабин беше и ме пита дали говоря английски !Казах му да- а той започна да ми обяснява че били от сърбия и им свършили парите и нямат пари за бензин да стигнат до Калотина искат пари за бензин! В ръката си държеше "златен" пръстен и ланец и ме моли да му дам пари колкото имам !Аз му казах че нямам пари да купя това злато но той настояваше и каза да дам колкото имам !През това време се повтаря Aлах,Алах HELP HELP !!! Като последния идиот се вързах на измамата и му дадох 40лв ! Той изкара ножче и почна да дялка по пръстена да видя че не е менте !На пръстена както и на ланеца имаше печати за 18 карата злато! Естествено се усъмних но с всичкия си акъл му дадох 40лв за 20литра бензин да стигне до Калотина (дано никъде не стигне ) И си тръгнах ! Днес като се прибрах потопих пръстена в солна киселина и всичко вече е ясно !Добре че изгорях само с 40лв !!! Та да знаете ако някой ви предлага "злато " по магистралата и казва че е закъсал за бензин да НЕ се връзвате ! Ето и моята придобивка за 40 лв.
    Прикачени файлове
    LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

Коментар

Е за такава измама не бях чувал. Много са изобретателни крадците. Сигурно и аз щях да се вържа. То и хем да помогнеш, хем не. Пиши в БТВ, за новините. Ще излъчат новината.
      Fiat Marea TD100

Коментар

да бе да те е страх да помогнеш на някой ужас
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Не е нова тази измама, ама преди те спираха с вдигнат капак и махане. Не бях чувал да те гонят и да те спират в движение.А иначе фалшивото "злато" го пробутват от години. Първо бяха някакви румънски цигани, сега явно и "чешките" "турци" са се усетили (най-вероятно са били български цигани, понаучили малко езици - на тях им се отдават )

Коментар

Аз нямаше да спра.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

300 пъти съм го казвал - не спирайте по никакъв повод на нуждаещи се, на стопаджии и т.н. Разпечатайте си телефоните за помощ на форума и в джабката - това ви е валето коз. При нужда, където и да е из страната. Само телефоните на форума.

Коментар

emzo написа:
                Аз нямаше да спра.
                Да това е най-добрия вариант ама нали все да помогнем та накрая си изпатим ! То с тия измамници и измами и на някой наистина да му се наложи и да ме спира вече няма да спра !!! Добре че изгорях с малко пари та не ме е яд !!!

Коментар

Да, леко си се разминал.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Само като видях снимката със златата и "Тракия" предположих какво е станало. Прочетох ти цялото мнение и ми се потвърди версията. Това е практика, макар, скоро да не се е чувал такъв случай. Живко е прав, но все пак ако някой наистина се нуждае от помощ... Веднъж така с Крум (kiler_40) към 04:00ч. се прибираме от Свищов и той спира да пита някакви, които бяха ударили аварийни светлини, дали имат нужда от помощ. По-късно се осъзнах, че това беше глупост от негова страна. Но добре, че се разминахме без последствия

Коментар

Оплаквам се: Ейй...какво значение било имало в женските очи от каква кола слизаш....За пореден път се уверявам !!!

Коментар

///// написа:
                        Разпечатайте си телефоните за помощ на форума и в джабката - това ви е валето коз. При нужда, където и да е из страната. Само телефоните на форума.
                        Вече знам какво да правя И задължително ще си запиша телфоните че всичко се случва ! Аз вчера забравих да кажа Същия ден (петък) когато ми набутаха"златото" бех тръгнал за Благоевград и винаги си минавам през Ихтиман ! Точно преди язовир Искър в посока Самоков кактои си карах с 60км/ч по завоите колата и влизам в не много остър завой който друг път съм го взимал с 70 -80км/ч и влизам си в завоя и изведнъж задницата изпревари предницата Беше мокро от топящия се сняг но не и заледено !Колата се завъртя 3 пъти и се спях в едни храсти от дясната страна !Зад мен караше някакъв пич с пежо той веднага спря да види какво е дтанало за което съм му много БЛАГОДАРЕН !!! Помъчихме се да извадим колата но тя се беше така окопала че няма вадене После спря един ТИР човека извади колана за пристягане на товара вързахме колата пусна камиона само по инерция щото имаше лек наклон и издърпахме колата !Явно тоя ден не ми вървеше Тогава си помислих че ако имам номерата на хора от Форума и няма кой да помогне на пътя ще ми бъдат от голяма полза единственото неудобство е че трябва да притесния някой колега ама в случай на нужда и това е решение !!!

Коментар

Оплаквам се - от 9.00 до преди малко нямаше ток на работа
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се:Днес дарих кръв за колега от работа и съм много доволен,макар и леко да ми е сънливо.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Чукнах 4к поста - хваля се
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

maxuel82 написа:
                                В петък карам по магистрала "Тракия" посока от Пловдив за София !На около 5 км преди отбивката за Пазарджик тъмносиньо BMW Е39 (петица) с чешка регистрация Започва да кара след мен и да ми присветва с фаровете и ме кара да спра !Аз отначало не спрях и продължих да карам но той светкаше и почна да размахва някакво листче !Пуснах аварийни и спрях в аварийната лента !От БМВ-то излезе някаквъв турчин или арабин беше и ме пита дали говоря английски !Казах му да- а той започна да ми обяснява че били от сърбия и им свършили парите и нямат пари за бензин да стигнат до Калотина искат пари за бензин! В ръката си държеше "златен" пръстен и ланец и ме моли да му дам пари колкото имам !Аз му казах че нямам пари да купя това злато но той настояваше и каза да дам колкото имам !През това време се повтаря Aлах,Алах HELP HELP !!! Като последния идиот се вързах на измамата и му дадох 40лв ! Той изкара ножче и почна да дялка по пръстена да видя че не е менте !На пръстена както и на ланеца имаше печати за 18 карата злато! Естествено се усъмних но с всичкия си акъл му дадох 40лв за 20литра бензин да стигне до Калотина (дано никъде не стигне ) И си тръгнах ! Днес като се прибрах потопих пръстена в солна киселина и всичко вече е ясно !Добре че изгорях само с 40лв !!! Та да знаете ако някой ви предлага "злато " по магистралата и казва че е закъсал за бензин да НЕ се връзвате ! Ето и моята придобивка за 40 лв.
                                не си единствен колега,преди време с един приятел стана същата работа два пръстена за 20кинта...и пак по същия начин пак нямаха гориво.Кофти случка...EMZO,честито!Тея 4К поста имат ли левова равностоиност?
                                Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                                KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                                Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Working...
                                X