В петък карам по магистрала "Тракия" посока от Пловдив за София !На около 5 км преди отбивката за Пазарджик тъмносиньо BMW Е39 (петица) с чешка регистрация Започва да кара след мен и да ми присветва с фаровете и ме кара да спра !Аз отначало не спрях и продължих да карам но той светкаше и почна да размахва някакво листче !Пуснах аварийни и спрях в аварийната лента !От БМВ-то излезе някаквъв турчин или арабин беше и ме пита дали говоря английски !Казах му да- а той започна да ми обяснява че били от сърбия и им свършили парите и нямат пари за бензин да стигнат до Калотина искат пари за бензин! В ръката си държеше "златен" пръстен и ланец и ме моли да му дам пари колкото имам !Аз му казах че нямам пари да купя това злато но той настояваше и каза да дам колкото имам !През това време се повтаря Aлах,Алах HELP HELP !!! Като последния идиот се вързах на измамата и му дадох 40лв ! Той изкара ножче и почна да дялка по пръстена да видя че не е менте !На пръстена както и на ланеца имаше печати за 18 карата злато! Естествено се усъмних но с всичкия си акъл му дадох 40лв за 20литра бензин да стигне до Калотина (дано никъде не стигне ) И си тръгнах ! Днес като се прибрах потопих пръстена в солна киселина и всичко вече е ясно !Добре че изгорях само с 40лв !!! Та да знаете ако някой ви предлага "злато " по магистралата и казва че е закъсал за бензин да НЕ се връзвате ! Ето и моята придобивка за 40 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не е нова тази измама, ама преди те спираха с вдигнат капак и махане. Не бях чувал да те гонят и да те спират в движение.А иначе фалшивото "злато" го пробутват от години. Първо бяха някакви румънски цигани, сега явно и "чешките" "турци" са се усетили (най-вероятно са били български цигани, понаучили малко езици - на тях им се отдават )
Коментар
-
Само като видях снимката със златата и "Тракия" предположих какво е станало. Прочетох ти цялото мнение и ми се потвърди версията. Това е практика, макар, скоро да не се е чувал такъв случай. Живко е прав, но все пак ако някой наистина се нуждае от помощ... Веднъж така с Крум (kiler_40) към 04:00ч. се прибираме от Свищов и той спира да пита някакви, които бяха ударили аварийни светлини, дали имат нужда от помощ. По-късно се осъзнах, че това беше глупост от негова страна. Но добре, че се разминахме без последствия
Коментар
-
///// написа:Разпечатайте си телефоните за помощ на форума и в джабката - това ви е валето коз. При нужда, където и да е из страната. Само телефоните на форума.LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
maxuel82 написа:В петък карам по магистрала "Тракия" посока от Пловдив за София !На около 5 км преди отбивката за Пазарджик тъмносиньо BMW Е39 (петица) с чешка регистрация Започва да кара след мен и да ми присветва с фаровете и ме кара да спра !Аз отначало не спрях и продължих да карам но той светкаше и почна да размахва някакво листче !Пуснах аварийни и спрях в аварийната лента !От БМВ-то излезе някаквъв турчин или арабин беше и ме пита дали говоря английски !Казах му да- а той започна да ми обяснява че били от сърбия и им свършили парите и нямат пари за бензин да стигнат до Калотина искат пари за бензин! В ръката си държеше "златен" пръстен и ланец и ме моли да му дам пари колкото имам !Аз му казах че нямам пари да купя това злато но той настояваше и каза да дам колкото имам !През това време се повтаря Aлах,Алах HELP HELP !!! Като последния идиот се вързах на измамата и му дадох 40лв ! Той изкара ножче и почна да дялка по пръстена да видя че не е менте !На пръстена както и на ланеца имаше печати за 18 карата злато! Естествено се усъмних но с всичкия си акъл му дадох 40лв за 20литра бензин да стигне до Калотина (дано никъде не стигне ) И си тръгнах ! Днес като се прибрах потопих пръстена в солна киселина и всичко вече е ясно !Добре че изгорях само с 40лв !!! Та да знаете ако някой ви предлага "злато " по магистралата и казва че е закъсал за бензин да НЕ се връзвате ! Ето и моята придобивка за 40 лв.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар